Багатство звалиться на голову: 3 знаки зодіаку зірвуть великий куш до кінця вересня

14 вересня 2022, 19:23оновлено 21 вересня 2022, 13:51
Три знака зодіаку зловлять удачу за хвіст.
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 - 3 знака, яким пощастить з грошима / ua.depositphotos.com/

Трьом представникам зодіакального кола до кінця місяця посміхнеться грошова удача. У них вийде зміцнити фінансове становище і примножити капітали.

Про те, хто зі знаків в середині осені може заручитися підтримкою вищих сил, а кому зірки обіцяють доленосну зустріч, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали три знака гороскопа, для яких кінець місяця може стати фінансово успішним. Вони не будуть ні в чому собі відмовляти.

Купівля нерухомості

До кінця місяця перед Тільцям стоїть завдання розібрати купу накопичених справ і завдань. Впоравшись зі своїми обов'язками, можна розраховувати на солідні фінансові бонуси і грошові надходження. Ретроградний Меркурій подарує Тільцям унікальний шанс не тільки зміцнити матеріальне становище, а й підвищити рівень доходу. Не виключені цікаві ділові пропозиції, які обіцяють великий прибуток. Ви зможете побалувати себе великими покупками, організувати собі подорож мрії або задуматися про придбання нерухомості.

читайте такожМісяць казкової удачі: 3 знаки зодіаку в списку щасливчиків жовтня

Впливові покровителі

До кінця місяця представники знака стихії води зможуть реалізувати великий проект, і це принесе їм фінансові вигоди. Вплив Юпітера посилюється і це допомагає правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому. Ви зможете заручитися підтримкою впливових людей, які можуть зіграти роль в професійному зростанні. Раки можуть несподівано отримати суму грошей, яка змінить їхнє життя.

читайте такожКазкова удача і неймовірні зміни: 3 знака, яким потужно підфартить в день осіннього рівнодення 2022

Вигідна угода

Терезам варто розглянути цікаві ділові пропозиції, які допоможуть підвищити доходи до бажаного рівня. Важливо вірити у власні сили і не сумніватися в своїх можливостях. Сприятливе становище Юпітера обіцяє сміливим і рішучим непоганий заробіток. Не виключено укладення важливої угоди і початок співпраці, яка зміцнить фінансову стабільність.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти