Великі гроші і фінансовий успіх: кому зі знаків крупно пощастить в рік Тигра

6 січня 2022, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 18:49
Подорож мрії, бажані покупки і виграш в лотерею - кому із знаків очікувати.
Гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-3 знака, яким пощастить з грошима / depositphotos.com/

Початок нового року принесе багатьом представникам зодіакального кола приємні моменти і несподівані повороти подій. Однак лише кілька щасливчиків зможуть розраховувати на надзвичайний успіх у фінансових питаннях.

Слов'янський гороскоп на 2022 рік розповість, хто зі знаків зможе заручитися підтримкою Златорогого Тура і насолоджуватися приємними моментами, а кому, щоб домогтися успіху доведеться гарненько попрацювати.

На підтримку чорного водяного Тигра в грошових питаннях зможуть розраховувати всього три знаки зодіаку. Вони - справжнісінькі везунчики, яким пощастить зміцнити фінансове становище.

відео дня

Овен

Починаючи з 11 травня і до кінця жовтня, Овни вступають в "грошовий" період. Представникам знака зірки надають можливість зірвати великий куш і заробити солідну суму грошей. Таке грошове вікно потрібно використовувати максимально раціонально. Прораховуйте все на кілька ходів вперед і зважуйте всі ризики, щоб не допустити прорахунків, які можуть привести до збитків. Стратегічне мислення - запорука вашого везіння. Воно допоможе зміцнити матеріальне становище.

Діва

Підписання контракту або угоди з діловими партнерами може вивести заробітну плату або дохід Дів на зовсім інший рівень. Зірки радять бути уважними до дрібниць, в них можуть ховатися незвичайні можливості. Ваше становище буде стабільним і коштів вистачить на довгоочікувану покупку або подорож мрії. Ви зрозумієте як це - ні в чому собі не відмовляти.

читайте такожГороскоп на завтра, 8 січня 2022: Близнюкам - здійснення бажань, Дівам - сімейні проблеми,Терезам - збільшення доходу

Риби

Рибам варто приготуватися до кількох грошових періодів в 2022 році, коли підвищуються шанси непогано заробити і підвищити свій матеріальний рівень. Фінансова удача буде супроводжувати представників знака стихії води вже з січня по травень. Потім настане тимчасове затишшя, проте зірвати великий куш і навіть виграти в лотерею Риби зможуть в листопаді і грудні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти