Великі неприємності і підступи ворогів: 2 знаки зодіаку чекають випробування до кінця 2022 року

9 серпня 2022, 19:23оновлено 10 серпня 2022, 00:08
У кого зі знаків почнеться "чорна смуга".
Гороскоп вересень 2022
Гороскоп на вересень 2022 / ua.depositphotos.com

Двом представникам зодіакального кола до кінця року доведеться пережити не найпростіші часи. Неприємності будуть сипатися на них, як з рогу достатку.

Про те, хто зі знаків Зодіаку зможе зловити удачу за хвіст в першому місяці осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Астрологи назвали знаки, які до кінця року потраплять в смугу невдач. Неприємний збіг обставин може зруйнувати всі їхні плани.

Близнюки

Серйозний удар по репутації Близнюків можуть завдати недоброзичливці і заздрісники, які люблять поширювати плітки за спиною. Щоб не накликати на себе неприємностей, важливо зберігати пильність і не піддаватися на провокації. Емоційна нестриманість може стати джерелом проблем.

читайте такожЗдійснення бажань, великі гроші і казкова удача: 4 знаки зодіаку до кінця року не знатимуть бід

Неприємності можуть переслідувати Близнюків і в професійній сфері, не виключені і великі фінансові втрати. У будь-якій важкій ситуації варто більше прислухатися до підказок внутрішнього голосу, ніж до порад оточуючих. Пам'ятайте, що ви завжди можете покластися на допомогу близьких людей. До кінця року ситуація покращиться, ви зможете зустріти свою другу половинку і залучити в життя щасливі події.

Терези

Події, які зваляться на голову Терезів несподівано, принесуть не найприємніші зміни. Плани можуть опинитися під загрозою, а на шляху до здійснення задуманого можуть виникнути серйозні труднощі. Погані новини можуть вибити з колії, проте важливо не збитися зі шляху і продовжувати рух до намічених цілей. Фінансова ситуація стане приводом для хвилювань, не виключено, що вам доведеться позичати гроші. Можливо доведеться змінити роботу. Однак ви можете знайти посаду з кращими умовами праці та оплатою. Не варто зациклюватися на тих речах, які ви не в силах змінити, подумайте, як можна отримати з цього користь.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти