Велике щастя або непрості часи: кому зі знаків коридор затемнень " принесе зміни

2 травня 2022, 20:04
Кому із знаків пощастить з грошима, а кому варто відкласти поїздки.
гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022-кого чекають зміни в коридор затемнень / depositphotos.com/

Часткове сонячне затемнення 30 квітня поклало початок коридору затемнень, який триватиме до 16 травня. У цей період в житті деяких представників зодіакального кола можуть відбутися кардинальні зміни.

Про те, що очікувати знакам Зодіаку в останньому місяці весни, читайте в матеріалі: Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку: Овнам - великі гроші, Близнюкам - заздрість.

Астрологи виділили знаки зодіаку, для яких коридор затемнень буде особливим часом. Кого чекають приємні зміни, а кого - труднощі і неприємності з грошима.

відео дня

Задля Овнів, Раків, Козерогів і Риб цей період буде відзначений великим фінансовим везінням. Вам легко дається вирішення грошових питань, з'являється можливість впоратися з наболілою проблемою. Не виключені солідні грошові надходження. Укладання угод принесе прибуток в найближчому майбутньому. Будь-які нові починання увінчаються успіхом.

А ось для Близнюків і Терезів коридор затемнень може обернутися великими неприємностями. Велика частина їх яких буде пов'язана з фінансовою сферою. Необхідно бути обережними з грошима і стримати витрати, щоб не влізти в борги. Утримайтеся від будь-яких серйозних рішень, перечекавши несприятливий час.

Овнам слід бути надзвичайно уважними при прийнятті рішень, навіть невелика помилка загрожує обернутися серйозними наслідками.

Стрільцям і Скорпіонам на цей період краще не планувати поїздок і подорожей. Несподівані обставини можуть перекреслити всі ваші плани.

В особистому житті Риб і Водоліїв можуть відбутися зміни. Однак не всі вони можуть бути хорошими. Тому варто уникати конфліктів і обходити гострі теми в спілкуванні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти