Великий куш і неймовірна удача: 3 знаки зодіаку - в списку везунчиків тижня

25 вересня 2022, 17:28
Для них все складеться найкращим чином.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Трьом представникам зодіакального кола Цей тиждень подарує унікальні можливості і шанс змінити життя на краще. Вони зможуть зміцнити фінансове становище і досягти задуманого.

Про те, кому зі знаків зодіаку середина осені піднесе щедрі подарунки, а хто буде пробивати дорогу до успіху, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали знаки, яким пощастить найбільше наступного тижня. З 26 вересня по 2 жовтня їх чекають несподівані повороти подій.

Професійні успіхи

Цей тиждень принесе Ракам зміни у професійній діяльності. Не виключено привабливу ділову пропозицію. З'явиться шанс взяти участь в цікавому проекті, який принесе прибуток. Ті представники знаку, які в пошуку роботи можуть знайти вакансію мрії з кращими умовами праці та заробітною платою. Не виключені і грошові надходження з несподіваних джерел. Вони дозволять побалувати себе приємними покупками.

Красива романтична історія

На цьому тижні фокус уваги Стрільців буде спрямований на особисте життя. Вам вдасться налагодити відносини з родичами і уникнути розбіжностей. Вийде зміцнити союз і зі своєю другою половинкою. Ви налаштовані більше часу проводити зі своєю коханою людиною, оточуючи його турботою і увагою. Вільні представники знака зможуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. Відносини, які почнуться на цьому тижні, можуть перерости в красиву історію кохання.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 26 вересня - 2 жовтня: Левам - втілення мрії, Скорпіонам - важливий урок, Рибам - успіх

Удача в грошах

Представники повітряного знака на цьому тижні будуть зайняті вирішенням фінансових питань. Тим більше, що грошова удача на їхньому боці. Ви притягує гроші немов магнітом. Можливе укладення вигідної угоди і або підписання контракту. Однак, щоб Водоліям не розгубити удачу, не варто вплутуватися в сумнівні авантюри і ризикові заходи. Чесність і щирість стануть ключем вашого успіху.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти