Боротьба за життя і втрата електорату: астролог склав страшний прогноз для Джозефа Байдена

20 листопада 2021, 07:26оновлено 22 листопада 2021, 10:43
Влад Росс передбачив, хто буде керувати Сполученими Штатами після Байдена.
Астролог розповів, що чекає Байдена в 2022 році
Астролог попередив Байдена про велику загрозу / Фото Reuters

20 листопада американський президент Джозеф Байден відзначає свій 79-ий день народження. Новий рік життя Байдена буде пов'язаний із величезною небезпекою. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, що склав гороскоп для лідера США.

На думку астролога, на Джозефа Байдена чекають великі проблеми зі здоров'ям.

"У гороскопі на найближчий рік у Байдена яскраво виражений Дім смерті, могили. Всі планети розташувалися на самому низу його гороскопу. Тому є серйозні причини хвилюватися за здоров'я Байдена і його здатність рухатися. Він дуже ризикує злягти і потрапити в лікарню", – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, Сатурн, символ небезпечних ситуацій, сходить у річному солярі американського президента, що вказує на вкрай складний рік в його житті.

"Байдена чекає серйозна боротьба за здоров'я, велика битва, щоб перемогти свою хворобу і складні ситуації. Хвороба його запущена настільки, що він може забувати, де знаходиться – Альцгеймер буде процвітати", – прогнозує Росс.

Більше того, Місяць у Домі могили в гороскопі Джозефа Байдена говорить про те, що він несподівано може піти на той світ, застеріг астролог.

Крім того, за прогнозом Влада Росса, для Джозефа Байдена найближчий рік буде роком подальшого падіння репутації і втрати електорату.

читайте також"Царю-устрашителю" лишилося недовго: астролог склав гороскоп для Путіна на рік

"Рано чи пізно Байдена на посту президента США змінить жінка. Якраз у 2022 році Байден може піти на спочинок за станом здоров'я, і далі правити буде жінка", – резюмував Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти