Буде блищати як нова: два секретних продукти, якими господині з легкістю відмивають ванну

10 грудня 2022, 23:02оновлено 11 грудня 2022, 22:26
Господині виявили, що саме засіб з апельсина і солі може відмити ванну від жовтого нальоту.
ванна, апельсин
Як відмити ванну від нальоту / Колаж фото pixabay

Господині в кожному будинку час від часу стикаються з необхідністю чистити ванну. Багатьом доводиться купувати агресивні хімічні засоби, які допоможуть позбутися від жовтого нальоту.

Мінусів в таких засобах більше, ніж плюсів. Вони дійсно можуть відмити вашу ванну, але ціна на деякі миючі засоби може бути досить "кусючою". До того ж ці засоби мають різкий запах, який буде довго вивітрюватися. Але найбільшим і небезпечним мінусом є велика ймовірність отримання хімічного опіку.

Однак якщо ви шукаєте безпечний, дешевий, і ефективний варіант, то такий дійсно існує і купити його можна в будь-якому магазині, де продаються фрукти. Так-так, ви все правильно зрозуміли. Багато господинь звернули увагу на те, що один з фруктів може відмінно відмити ванну від бруду і нальоту. Хтось напевно зараз подумав про лимон, але мова піде не про нього.

відео дня

Виявляється, саме апельсин допоможе вам очистити поверхні за лічені хвилини. Тільки для цього вам знадобитися ще трохи кухонної солі.

Як очистити ванну апельсином і сіллю

В першу чергу вам необхідно розрізати апельсин навпіл. Швидше за все, вам знадобиться лише одна частина апельсина. Нею потрібно гарненько натерти ванну, після чого поверхню потрібно посипати сіллю. Вам знадобиться приблизно пів склянки.

Важливо: краще використовувати сіль без великих частинок. Якщо ви віддасте перевагу солі з великими частинками, то вони можуть подряпати покриття вашої ванни.

Якщо на ванній багато плям, то можна сік апельсина і сіль залишити на деякий час. Вам необхідно буде потерти ванну губкою або м'якою щіткою. Після цього варто гарненько змити сік і сіль теплою водою.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти