"Буде багато жертв": РФ готує жорсткі теракти - таролог

5 травня 2023, 04:00
1639
У подібних терористичних актах РФ може задіяти своїх окупантів, які переодягнулися у форму ЗСУ.
Російські військові, армія РФ, астролог
РФ готує теракти / Міноборони РФ , pixabay.com

Росія готує терористичні акти на своїй же території. Вони можуть імітувати навіть захоплення заручників. Про це заявила таролог Наталія Борисенко.

Такі провокації Кремль може влаштувати на північному кордоні України. При цьому він може застосувати російських окупантів, які переодягнулися у форму ЗСУ.

В результаті подібних терористичних актів може бути багато жертв.

відео дня

"Це вже було неодноразово. Вони вже це пробували і у них нічого не вийшло. Вони будуть робити щось інше. Має статися щось серйозне з багатьма жертвами. Це буде відбуватися тривалий час — протягом цього місяця найближчі 20 днів", - сказала Борисенко.

Раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути в липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або попадання дрона.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти