"Буде потужна битва": Залужний і ЗСУ підготували окупантам пастку, астролог назвав дату

6 березня 2023, 15:25
За словами астролога Влада Росса, переломний момент на фронті буде в березні. А в квітні-травні буде велика поразка РФ.
Гороскоп для України, війна в Україні, Валерій Залужний
Гороскоп для України, Валерій Залужний / president.gov.ua, 8 окремо механізована бригада імені осіб Зимового Походу

У березні 2023 року Збройні Сили України готують справжній "сюрприз" окупантам. Як розповів Главреду астролог Влад Росс, Валерій Залужний має переможну комбінацію.

Росс каже, що в березні ситуація на фронті кардинально зміниться, і обумовлено це буде двома факторами.

"По-перше, в гороскопі Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в березні включається переможна комбінація – зійдуться планети Юпітер (символ перемоги, щастя, успіху і контрнаступу) і Марса (символу війни). По-друге, 23 березня Плутон перейде в знак Водолія, під впливом якого перебуває Росія, а це вказує на майбутнє руйнування Російської Федерації. Тому 20 числа березня стануть переломними. І, очевидно, саме в цей час ЗСУ підуть у контрнаступ", – зазначив Влад Росс.

Також Росс попередили про переломний момент у квітні та травні та поразку РФ.

"В кінці квітня і початку травня буде катастрофічна поразка Російської Федерації. Фронт буде розвалений. Українська армія дійде до Мелітополя і Криму, оточить Донецьк і Луганськ. Поблизу затемнень, між 20 квітня і 5 травня, буде потужна битва", – запевнив Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти