Краще зняти і не одягати: куди подіти обручку після розлучення

18 травня 2023, 18:29
Носити обручку після розлучення не рекомендується. Ця прикраса є символом попередніх відносин і буде заважати побудові нових.
чоловік і жінка, розлучення, обручки
Куди подіти обручку після розлучення / Колаж: Главред, фото: pexels.com

Обручка - символ вічності і нескінченної вірності. Цю прикрасу з давніх часів вважали коштовністю з сакральним змістом. Наречений і наречена обмінюються кільцями, даючи клятви про вічну любов і вірність.

Вважається, що подружжя весь час повинні носити обручки після весілля. Ні в якому разі не можна продавати їх, давати комусь міряти - це поганий знак.

Однак що ж робити тим, хто вирішив розлучитися зі своєю другою половинкою. Адже багато хто продовжує носити обручку після розлучення, але це неправильно.

Чи можна носити обручку після розлучення

Після розлучення краще зняти обручки. Вся річ у тому, що вони володіють неймовірно сильною енергетикою.

Якщо ви вирішили розлучитися зі своєю другою половинкою, але продовжуєте носити обручку, яка пов'язувала вас узами шлюбу і весільних клятв, то вона може перешкодити вашим новим відносинам.

Такі кільця можуть притягувати неприємності з минулого. Езотерики вважають, що для створення нового успішного шлюбу людині потрібні нові чисті символи любові.

Колишньому подружжю не варто давати міряти кільця іншим людям. Крім того, такі прикраси не рекомендується зберігати вдома, їх можна віднести до церкви.

Якщо ж так сталося, що один з подружжя помер, то інший може носити кільце, але його потрібно переодягнути на ліву руку. Також обидва кільця можна носити на одному ланцюжку як кулон. При повторному шлюбі краще зовсім зняти таке кільце.

Що робити з обручкою після розлучення

Якщо не звертати уваги на різні забобони, то є кілька варіантів, що можна зробити з обручкою після розлучення.

Багато людей не можуть відразу розлучитися зі своїм становищем одруженої або заміжньої людини. Їм складно зважитися на зняття кільця зі свого пальця. В такому випадку відмінним стане варіант, якщо ви одягнете кільце на іншу руку або палець. Згодом таке кільце все ж рекомендується зняти, проте це повинно статися лише в разі вашого бажання і готовності до такого кроку.

Ви також можете одягти кільце на ланцюжок і носити його в якості підвіски. Цей варіант підійде тим, кому просто подобається це ювелірний виріб і він не хоче з ним прощатися. Таким чином ви будете надавати кільцю зовсім інший сенс.

Вважається, що одним з найбільш правильних варіантів є передача кільця до церкви. Однак якщо ви не хочете просто так віддавати вашу прикрасу, то її можна просто покласти в скриньку або інше місце. Але краще зберігати кільце окремо від інших ювелірних виробів, щоб обручка не ділилася з ними негативною енергетикою.

Також такі кільця можна просто викинувши. Особливо такий ритуал стане відмінним способом звільнення, якщо у вас залишився негативний осад після подружнього життя. Ви можете написати на папері всі ваші образи, спалити цей лист, а кільце разом з попелом викинути в річку.

Якщо ви не забобонна людина, то кільце також можна переплавити на інший ювелірний виріб, обміняти в магазині або здати в ломбард. Але варто відзначити, що езотерики радять не здавати в ломбард такі кільця через їх енергетику.

Дивіться відео про те, чому Володимир Зеленський носить обручку на середньому пальці:

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти