"Буде жарко, дуже": екстрасенс спрогнозувала, в яких регіонах потрібно боятися обстрілів ворогів

28 лютого 2023, 13:59
Екстрасенс Анна Атаманова зробила розклад по картах таро на ситуацію на фронті. І каже, що росіяни планують масштабні обстріли на Херсонщині
Таро, Атаманова
Екстрасенс Анна Атаманова / колаж фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Розклад по картах таро показує, що найбільш важка ситуація з атаками російським окупантів в березні 2023 року складеться в Херсонській, Луганській і Донецькій областях. Про це заявила екстрасенс, таролог і медіум Анна Атаманова.

"На Херсонщині, там, буде жарко, дуже. Дуже, дуже. Багато також смертей. Але, до речі, Херсонська область, там будуть якісь такі непогані новини. Десь ми зможемо скористатися якоюсь сильною зброєю. Ми себе покажемо, так", - сказав він.

Непростою, хоча й помітно кращою, буде ситуація на Донеччині та Луганщині, вважає Отаманова.

"У Донецькій області хімічна зброя буде використовуватися. Щось буде літати, літаюче таке. Так, ще. Якусь нам повинні надати грошову допомогу і якийсь новий вид зброї повинен надійти, щоб ми якось зміцнилися на Донеччині. [...] Звичайно, в Луганській області напружена ситуація, але такого чогось страшного я не бачу. Потихеньку, потихеньку, ми будемо їх гасити. Якісь будуть умови, якісь будуть підписання документів. Довезуть нам якусь зброю. Буде допомога", - підсумувала вона.

Хто така Анна Атаманова?

Анна Атаманова - відомий екстрасенс, таролог, медіум і експерт з магії

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти