Швидше, ніж на тертку: як легко нашаткувати моркву по-корейськи

3 лютого 2023, 17:07
Необов'язково мати спеціальну тертку, щоб зробити морквину по-корейськи. Нарізати моркву можна звичайним ножем.
морквина по-корейськи
Як нарізати моркву по-корейськи / фото ua.depositphotos.com

Морква по-корейськи - смачний і неймовірно легкий салат, який поєднується з безліччю страв. Її можна додати в шаурму, сендвіч, їсти просто з картоплею або кашею.

Вже готову моркву можна купити навіть в магазині. Звичайно, це найпростіший варіант, проте доведеться заплатити більше грошей, ніж просто на продукти, необхідні для приготування.

Якщо ж ви самі хочете приготувати моркву по-корейськи, то вам просто потрібно купити моркву і спеції, часник, можна також взяти ще оливкова олія.

Для такої страви краще вибрати моркву, яка буде соковитою. Тоді і салат не буде сухим.

Як натерти моркву по-корейськи

Для цього вам знадобиться спеціальна терка для моркви по-корейськи. Якщо у вас велика морквина, то краще її відразу розрізати на кілька шматків, щоб пласти не були занадто довгі.

Також можна вибрати тертку разом зі спеціальною насадкою. Ця насадка буде допомагати вам тримати морквину, щоб не подряпати руки об тертку.

Як нарізати моркву по-корейськи

Якщо у вас немає спеціальної терки, то це не страшно, адже ви можете просто нарізати моркву. Для цього вам потрібно помити і почистити моркву. Її потрібно розрізати відразу на кілька пластів уздовж, головне, щоб вони були досить тоненькими.

Після цього зверніть увагу на довжину таких пластів. Якщо ви вважаєте, що вони занадто довгі, то розріжте на 2-3 частини. Потім слід кожен пласт розрізати уздовж, роблячи тоненьку соломку.

Як зробити морквину по-корейськи

Після того як ви натерли або нарізали моркву, можна починати додавати спеції. У магазині можна купити відразу готову суміш спецій, а можна додати сіль, перець і часник.

Також не забудьте про масло. Можна використовувати як соняшникова, так і оливкова.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти