Подряпини зникнуть на очах: як відполірувати каструлю з нержавійки - супер-трюк

29 липня 2023, 16:12
1413
Главред розповідає, як без зайвих зусиль прибрати подряпини на нержавійці в домашніх умовах.
подряпана каструля
Як прибрати подряпини на посуді з нержавіючої сталі? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Посуд із нержавіючої сталі завоював повагу кожної господині, адже він дуже зручний та практичний. Чудова якість цього металу дозволяє створювати неймовірно смачні страви, які захоплюють рідних та друзів. Проте часто буває так, що з часом на посуді із нержавійки з'являються подряпини. Главред розповідає, як прибрати подряпини на нержавійці в домашніх умовах.

Подряпини на посуді із нержавійки можуть з'явитися з різних причин. Зокрема, використання жорстких губок або абразивних мийних засобів під час миття посуду може спричинити подряпини на поверхні нержавіючої сталі. Окрім того, ризик виникнення подряпин виникає тоді, коли посуд із нержавіючої сталі укладений один на одного. Тому варто правильно зберігати такий посуд.

Коли господиня випадково подряпала каструлю з нержавійки, то не варто через це побиватися, адже один копійчаний засіб вмить прибере усі подряпини та зробить посуд блискучим.

відео дня

Чи задумувались ви над тим, чи можна прибрати подряпини з нержавіючої сталі за допомогою підручних засобів? Виявляється, що впоратися із подряпинами може зубна паста. Купляти дорогий продукт необов'язково, адже навіть найдешевша паста відполірує вашу улюблену каструлю.

Як відполірувати нержавіючу сталь від подряпин: інструкція

Щоб прибрати подряпини на нержавійці, спочатку потрібно гарненько вимити посуд звичайним мийним засобом. Після цього посуд із нержавіючої сталі потрібно висушити.

Тепер беремо зубну пасту (вона має бути білого кольору) та наносимо її на ватний диск. Після цього починаємо наносити зубну пасту на подряпини, поступово втираючи її за допомогою ватного диску. Рухатися потрібно вздовж подряпин.

Після цього посуд потрібно витерти м'якою ганчіркою та залишити його на 15-20 хвилин, аби він повністю висох.

Далі зубну пасту потрібно знову нанести на посуд та ретельно втерти за допомогою ватного диску. Таким чином зубна паста заповнить усі нерівності на поверхні посуду, які не вдалося відполірувати з першого разу.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти