"Царю-устрашителю" залишилося недовго: астролог склав гороскоп для Путіна на рік

7 жовтня 2021, 06:15
Влад Росс розповів, як і коли Путін може піти з життя.
Астролог розповів, що чекає Путіна в найближчий рік
Астролог вважає, що Путіну залишилося не більше року / Фото Reuters

Президент Російської Федерації Володимир Путін 7 жовтня відзначає свій день народження. Ця дата стане початком найстрашнішого і найскладнішого періоду життя Путіна. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав детальний гороскоп для лідера російської держави.

Астролог нагадав про пророкування Нострадамуса, в якому говорилося про прихід Володимира Путіна до влади в серпні 1999 року, причому віщун називав його "великим небесним царем-устрашителем" і "реінкарнацією Чингісхана". Нострадамус також вказав, скільки правитиме ця людина.

"Провісник говорив, що Путін буде царювати, доки править Марс, тобто до того моменту, поки в його гороскопі не зійдуться Марс і Сонце. Цього разу в день народження Путіна Марс, планета війни, руйнування і вбивств, з'єднається з Сонцем і Місяцем в солярі (річному гороскопі, Ред.) Путіна", – зазначив Влад Росс.

Тому астролог припускає, що цей річний гороскоп Путіна стане останнім для поілтика. Найбільш небезпечний період, на думку Росса, чекає на президента РФ навесні 2022 року.

"Неймовірно складний період протистояння Сатурна і Марса в Домі смерті в гороскопі Путіна намічається в березні-квітні наступного року. У Домі смерті розташуються Місяць і Плутон, що завжди закликає людину остерігатися натовпу. Плутон – символ підземного царства, а тому життя Путіна може закінчитися в бункері, де його можуть отруїти або задушити", – прогнозує астролог.

При цьому Росс додав, що Марс у гороскопі російського президента буде довго рухатися знаком Терези і скупченням планет. А це, пояснює астролог, загрожує Путіну різким погіршенням здоров'я вже восени нинішнього року, одразу після дня народження.

"Стрімке погіршення здоров'я і небезпека онкологічних захворювань (Плутон завжди дає небезпеку онкозахворювань, що ведуть людину до краху) – все це буде актуальним уже в 2021 році. Путіну буде неймовірно складно пережити цей рік життя – його або вб'є хвороба, або його усунуть якимось іншим способом", – упевнений Влад Росс.

Крім того, астролог звертає увагу на небезпеки, які загрожують Путіну в грудні 2021-го.

читайте такожСтрахи і пристрасті Путіна: астролог розкрив справжню сутність президента РФ

"У цей період Марс буде проходити по Дому влади, через що в РФ стане можливим транзит влади. Путін цілком може сказати: "Я втомився, я йду". Але якщо транзиту не відбудеться, він залишатиметься на своїй посаді до самої смерті", – прогнозує Влад Росс.

У будь-якому випадку, після включення соляру Путін може в будь-який момент піти з життя, резюмував астролог.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти