Чого боїться Путін: астролог назвав три головні фобії господаря Кремля, пов'язані з війною

6 лютого 2023, 06:50
Астролог Влад Росс розповів, що вселяє жах у Путіна і є його особистим кошмаром, а також пояснив, чому він не боїться Гааги.
Астролог розповів, чого боїться Путін
Астролог Влад Росс розповів, які кошмари Путіна в 2023 році можуть стати реальністю / сайт Кремля, Главред

У розпал кровопролитної війни, яку Росія веде проти України, лідера РФ Володимира Путіна переслідують три страхи, і деякі з них вельми виправдані. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Найбільшим кошмаром Путіна, за словами астролога, є безпілотники – він боїться, що за допомогою одного з них він буде знищений.

"Найбільше Путін боїться дронів, тому комплекси "Панцир" були встановлені на дахах будинків у Москві, а також на Уралі, щоб прикривати бомбосховище. Він підстраховується на випадок, якщо дрони прошиють всю російську систему ППО – в надії, що "Панцирі" знешкодять хоча б частину безпілотників. Путін найбільше боїться, що прилетить безпілотник і вб'є особисто його. Так свого часу був знищений головнокомандувач іранських військ пару років тому", – зазначив Влад Росс.

Другий кошмар Путіна, на думку астролога, є страх того, що його отруять.

"Тому він завжди прагнув оточувати себе тільки перевіреними людьми, тим більше, ретельно відбиралися кухарі. Свого часу Путін довіряв Пригожину, а зараз він уже не довіряє нікому, оскільки його страх бути отруєним став неймовірно сильним. Він оточив себе пробувальниками, але це його не убезпечить, адже і вони можуть прийняти протиотруту перед тим, як з'їсти отруєну їжу або випити чай із Новачком", – розповів Влад Росс.

За словами астролога, Путін боїться повторити долю Сталіна, тобто боїться отруєння, і це не даремно – російського диктатора дійсно можуть отруїти.

"Чорний Місяць, пов'язаний з отрутами і отруєннями, увійде в дім смерті Путіна в травні-червні 2023 року, і саме в цей час його можуть отруїти", – уточнив Росс.

Третій страх Путіна – польоти на літаках і вертольотах, переконаний астролог.

"23 лютого 2014 року, відлітаючи з Сочі після Олімпіади, Путін ледь не розбився – його вертоліт практично падав вниз, але в останній момент вдалося вирівняти ситуацію. Відтоді він боїться падіння з висоти і того, що зіб'ють його літак. Тому навіть у Мінськ він літав на трьох літаках – у двох із них були двійники, в третьому був Путін", – зазначив Влад Росс.

Астролог нагадав пророцтво ченця Авеля, в якому говорилося, що "карлик, може піти в безодню, перебуваючи в лабіринті в останні роки свого життя", при цьому під безоднею, схоже, малися на увазі морські води.

"Думаю, літак Путіна може впасти в безодню. Хоча, може, так монах описував атомну війну", – додав Росс.

А от Гааги і трибуналу Путін не боїться, впевнений астролог.

"Він туди фізично не долетить", – наголосив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт. Також Влад Росс склав прогноз для України на 2023 рік і розповів, чим та коли закінчиться війна.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти