Чого бояться мошки в будинку: найкращі способи позбутися від настирливих комах

29 серпня 2023, 11:47оновлено 29 серпня 2023, 13:03
2200
Главред розповість, як позбутися від мошок на кухні за допомогою оцту і не тільки.
Чого бояться мошки в будинку
Чого бояться мошки в будинку / колаж: Главред, фото: скріншот

Дрібні і настирливі мошки в квартирі і зокрема на кухні - поширена проблема, особливо - влітку. Часом здається, що від комах немає відбою і впоратися з ними просто неможливо, проте це не так. Ми розповімо, чого бояться мошки в будинку і як від них позбутися.

Як швидко позбутися від мошок на кухні

Для початку розповімо про найпростіший, але дієвий спосіб позбавлення від цих комах. Для нього знадобиться скляна банка, на одну чверть наповнена водою, в неї необхідно влити столову ложку оцту і чайну ложку рідкого мила. Запах оцту буде залучати комах, проте мило не дозволить мошкам вилетіти назовні знову.

Як позбутися від мошок на кухні за допомогою оцту

Також непоганий спосіб з оцтом. Для нього знадобиться аркуш паперу, пляшка, оцет і шматочки фруктів. У пляшку необхідно налити трохи оцту і закинути туди шматочки фруктів, після чого скласти аркуш паперу в конус і вставити його в пляшку так, щоб він не торкався рідини. Мошки будуть влітати в пляшку, але вилетіти назад їм завадить конус з паперу.

відео дня

Як позбутися від дрібних мошок в квартирі

Мошки дуже не люблять і бояться аромату полину. Цю засушену рослину можна покласти вдома і вони не будуть прилітати. Однак також, якщо немає сухої рослини, можна використовувати ефірну олію і зробити так, щоб її аромат було чутно вдома.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти