Чим можна відкрити вино, якщо немає штопора: чоловік показав 4 дивовижних способа

6 липня 2023, 15:58оновлено 6 липня 2023, 18:31
Главред розповість, як відкрити вино руками, якщо немає штопора, а напій необхідний.
Чим можна відкрити вино, якщо немає штопора
Чим можна відкрити вино, якщо немає штопора / колаж: Главред, фото: скріншот

Іноді після довгого робочого дня все, що вам хочеться — це келих хорошого вина. Коли до вас приходять гості, ви також часто хочете запропонувати їм гарне вино. Однак якщо ви ретельно вибирали хороший напій, а повернувшись додому, виявили, що штопора немає - вихід є. Чоловік показав, як можна відкрити вино в будь-якій ситуації.

Як відкрити пляшку вина без штопора за 5 секунд - спосіб з ключем

Ви можете дуже легко дістати пробку з пляшки, використовуючи лише ключ. Обережно вставте ключ у пробку під кутом. Постарайтеся проштовхнути його якомога далі. Тримайте пляшку однією рукою, а потім починайте повертати ключ. Продовжуйте повертати, повільно потягнувши ключ вгору. Таким чином, ви будете відгвинчувати пробку.

Чим можна відкрити вино якщо немає штопора - цвяхи і молоток

Ви зможете знайти пару цвяхів, викрутку та молоток майже в кожному ящику для інструментів. Візьміть один цвях, викрутку і молоток. Акуратно вкрутіть цвях у пробку за допомогою викрутки. Переконайтеся, що ви залишили приблизно 3 сантиметри цвяха, що стирчить із пробки. Використовуйте задню частину молотка, щоб витягнути цвях (а отже, і пробку) з пляшки.

Як проштовхнути пробку в вино - ложка в допомогу

Для цього трюку необхідно вставити ложку в пляшку, не ламаючи пробку. Краще візьміть дерев'яну ложку з тонкою ручкою. Натисніть на пробку ручкою і пробка виявиться всередині пляшки.

Як відкрити вино руками - туфлі допоможуть

Взуття багатофункціональне, і цей трюк ще раз доводить це. Сядьте на стілець і покладіть пляшку догори дном між колінами. Щільно затисніть пляшку. Візьміть плоске взуття і вдарте його по дну пляшки. Продовжуйте повторювати це, поки пробка не почне виходити. Знову поставте пляшку вертикально, а коли пробка майже вийде - просто витягніть її.

Джерело

Дивіться відео про те, як відкрити вино без штопора:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти