Чим не можна мити дзеркала: 3 поради для блискучих дзеркал без мутності

22 квітня 2023, 18:25
Дзеркало є практично в кожному будинку. Главред розповість, як помити дзеркало без розводів за допомогою оцту і не тільки.
Чим не можна мити дзеркала
Чим не можна мити дзеркала / Колаж фото instagram _mikro_fibra_taraz / bliss.doctor

Життя без дзеркала в сучасному житті уявити важко, особливо - жінці. Однак дуже часто з'являється інша проблема - розводи і мутність дзеркал. Главред розповість, як помити дзеркало без розводів за допомогою оцту та інших підручних засобів.

Чим не можна мити дзеркала - головні заборони

Для початку треба розставити крапки над "і" і дізнатися, чим дзеркала точно не можна мити. Важливо знати, що в прибиранні і поліровці дзеркал категорично не можна використовувати всілякі порошки і абразивні речовини, а також - жорстку тканину. Кращим рішенням буде використання мікрофібри, паперових серветок і підручних засобів, про які ми розповімо вам далі.

Як почистити дзеркало на шафу купе - 1 спосіб

Головне правило - дзеркала на шафі не можна мити засобами для миття вікон. Це може призвести до того, що вони стануть каламутними. Найкраще рішення в такому випадку - нашатир.

відео дня

Необхідно змішати 200 мілілітрів води, 50 мілілітрів і 5 крапель нашатирного спирту. Отриману суміш необхідно нанести на дзеркало і протерти тканиною або папером. Краще і найзручніше на носити таку суміш з флакон з розпилювача.

Чим почистити дзеркало щоб воно не було каламутним - 2 спосіб

Також, крім нашатирного спирту можна використовувати оцет. В цьому випадку буде досить змішати оцет з водою в співвідношенні 1 до 5.

В отриманому розчині необхідно змочити паперову серветку і протерти нею дзеркало. Це кошти також можна використовувати за допомогою розпилювача. Примітка: не готуйте багато суміші, такий засіб краще використовувати за один раз.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти