Чим небезпечний кожен знак зодіаку: астролог попередив, чого остерігатися

12 лютого 2024, 19:51
Астролог Влад Росс розповів, яких неприємних сюрпризів можна чекати від кожного знака зодіаку, чим вони небезпечні.
Астролог Влад Росс попередив, чого остерігатися, маючи справу з кожним із знаків зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, чим небезпечний кожен знак зодіаку / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

Ідеальних знаків зодіаку немає, і кожен із них не ідеальний по-своєму. Маючи справу з тим чи іншим знаком, потрібно враховувати, що він може не просто неприємно здивувати, а й бути небезпечним.

Астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі Главреду розповів, чим небезпечний кожен знак зодіаку, і чому потрібно бути напоготові, вибудовуючи стосунки з представниками того чи іншого знака.

За словами Влада Росса, знаки зодіаку схильні до таких небезпечних проявів своєї натури:

Скорпіон – це, мабуть, найнебезпечніший знак. Перше місце по праву посідає саме він. Скорпіоном керує планета вбивства, смерті та руйнування – Плутон, що і позначається на представниках знака. Саме тому серед Скорпіонів чимало вбивць, ґвалтівників і сексуальних маніяків.

Близнюки. Серед Близнюків чимало злодіїв і обманщиків. Маючи справу з Близнюками, завжди потрібно остерігатися того, що вони вас обдурять, "кинуть" на гроші, фінансово "розведуть".

Риби – це найбільші брехуни та ілюзіоністи.

Водолій. Спілкуючись із Водолієм, потрібно пам'ятати, що він часом дуже схильний до заздрощів. Також представники знака досить непередбачувані і можуть несподівано змінити свою точку зору або поведінку на протилежну.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс розповів, чим небезпечний кожен знак зодіаку:

Козеріг. Представники цього знака небезпечні тим, що, якщо вони поставили собі за мету вибити що-небудь із вас, вони вас доб'ють, незважаючи ні на що. Зокрема, якщо Козеріг захоче вибити гроші з когось, можна не сумніватися, що зрештою йому це точно вдасться.

Стрільці. Маючи справу зі Стрільцем, не варто вірити його обіцянкам. Стрілець досить часто виявляється марнословом, багато обіцяє, але нічого не робить.

Овен небезпечний своєю схильністю до фізичного насильства. Він вважає за краще вирішувати проблеми кулаками. Тому, якщо спілкуєтеся з Овном, пам'ятайте, що в разі чого він одразу дасть у лоба.

Телець небезпечний і складний тим, що він завжди буде впиратися і не давати можливості подолати якусь ситуацію. Також від Тельця не варто чекати фінансової підтримки і допомоги, він ніколи не виручить і не позичить гроші.

Рак. Якщо спілкуєтеся з Раком, пам'ятайте, що віну будь-який момент може вас підвести. Якщо ваша компанія збереться зробити якусь справу, Рак завжди може в останній момент "сачконути" або дати задню. Представники цього знака схильні в останній момент проявляти нерішучість.

Лев. Гріх Лева – гординя. Він небезпечний своєю величчю, оскільки всю свою владу легко може спрямувати на те, щоб просто знищити якусь людину.

Діва завжди до неможливості прискіплива, вона буде критикувати і чіплятися до кожної дрібниці. Діви – найкращі хейтери.

Терези двоїсті за своєю натурою, тому завжди можуть підставити. Також Терези часто видають себе не за тих, ким є насправді. Їм властиве дворушництво. Ви можете покладатися на Терези, але вони перевернуть усі ваші плани. Вони здатні заманити будь-кого у свої тенета, заплутати химерністю і зачарувати гарною зовнішністю, а потім несподівано підставити.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний прогноз на лютий 2024 року і розповів, чим буде складний останній місяць зими. Крім того, Влад Росс поділився гороскопом на лютий-2024 для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків і невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти