Чим відмити липкий наліт на кухні за копійки: вас врятують 3 диво-засоби

20 липня 2023, 09:43
4259
Ми поділимося ефективними методами, як відмити липкий наліт на кухні.
Чим відмити липкий наліт на кухні
Чим відмити липкий наліт на кухні / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Якщо на вашій кухні все почало здаватися липким і неприємним, це може бути викликано старим жиром і нальотом, які накопичилися з часом. Ми розглянемо причини появи нальоту і поділимося ефективними методами, як відмити липкий наліт на кухні.

Чому на кухні все липке?

На кухні часто накопичуються жир, олія та інші залишки від готування. Коли ці жирні частинки залишаються на поверхнях, вони з часом старіють і стають липкими. Крім того, на кухні часто використовуються миючі засоби, які можуть залишити наліт і сприяти накопиченню бруду.

Як відмити липкий наліт на кухні?

Щоб позбутися від липкого нальоту на кухні, почніть з простого - протріть поверхні на кухні гарячою водою і звичайним миючим засобом. Це допоможе видалити початковий шар бруду та жиру.

відео дня

Чим відмити жир на кухні - народні засоби?

Якщо звичайне миючий засіб не працює, то на допомогу приходять також народні засоби, які можуть впоратися з липким жиром на кухні:

  • Оцет і вода: Змішайте рівні частини оцту і води, нанесіть на забруднені поверхні, залиште на кілька хвилин, потім протріть вологою губкою або ганчіркою.
  • Лимонний сік: Лимонний сік має потужні очисні властивості. Витріть липкі поверхні лимонним соком, дайте йому діяти, а потім протріть вологою ганчіркою.
  • Сода і вода: Змішайте соду з водою до отримання густої пасти. Нанесіть пасту на забруднені ділянки, акуратно потріть губкою і промийте водою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти