Чим прикрасити паску в домашніх умовах: 3 простих і незвичайних способи

7 квітня 2023, 13:54
Зовсім скоро християни відзначать Великдень. Господині вже обмірковують свій стіл, невід'ємною частиною якого будуть паски і крашанки.
Чим прикрасити Великдень в домашніх умовах
Чим прикрасити Великдень в домашніх умовах / колаж фото Главред

Прикрашання великодніх пасок - одна з найприємніших частин підготовки до свята. Тут є ціле поле для креативності та нових ідей. Сьогодні розповімо кілька ідей, як можна прикрасити паску.

Чим прикрасити паску в домашніх умовах - 1 спосіб

Звичайно, найчастіше прийнято прикрашати паску білковою глазур'ю і різнобарвною присипкою. Однак з цього набору можна використовувати тільки глазур, а ось замість присипки використовувати натуральні цукати, горіхи або навіть мармелад. Також для краси можна помістити на паску часточку сушеного апельсина або лимона. Крім іншого на прикрасу пасок також можна взяти шматочки сухоруктів або свіжих фруктів, якщо планується швидке вживання продукту.

Як прикрасити паску шоколадом - 2 спосіб

Крім популярної білкової глазурі, паски часом прикрашають і розтопленим шоколадом. Він може бути і білим, і молочним, і чорним. Однак на цьому користь шоколаду в оздобленні пасок не закінчується. Шоколад можна натерти зверху, можна вставити його шматочки в верхівку. Ті, хто любить паски з шоколадною начинкою також прикрашають їх зверху шматочками популярних батончиків в ансамблі з печивом або горіхами.

Прикраса пасок квітами - 3 спосіб

Ми живемо в сучасному світі, де кількість ідей стрімко зростає. Зараз паску можна прикрашати не тільки квітами з безе або цукру. Можна також використовувати сушені маленькі троянди, вони в парі з білою глазур'ю виглядають ніжно і повітряно. Також паски роблять з колосками пшениці, щоб нагадати про давні традиції і використовувати народний стиль. І, звичайно, живі квіти - ніхто не може заборонити створити вам свій витвір кулінарного мистецтва.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти