Чорний список на 14 лютого: які подарунки приносять розлуку і біду та що не можна дарувати

9 лютого 2022, 11:29
Які квіти не можна дарувати жінкам на День святого Валентина, щоб не привернути розлуку і біду.
подарунок
Що не можна дарувати на День святого Валентина / pixabay

День святого Валентина унікальне свято. У цей день все просякнуте любов'ю та романтикою. Люблячі люди намагаються порадувати один одного сюрпризами та подарунками.

Правда не всі знають, що є деякі речі, які дарувати своїй другій половинці не можна. За словами фахівців, такі подарунки можуть нашкодити відносинам, привести до хвороб та сварок. Буває, що ненароком подарована річ може забирати всю енергетику людини, що призведе до серйозних наслідків.

Що не можна дарувати на День святого Валентина

Кожен чоловік хоче порадувати свою другу половинку ідеальним подарунком, але категорично не варто це робити з гострими предметами. Навіть якщо жінці дуже потрібна така річ, її купувати не варто. Ножі, ножиці, голки та інші предмети накопичують в собі тільки негатив, який принесе бідність в будинок.

Заборонено на 14 лютого дарувати годинники, навіть електронні. Такий подарунок принесе сварки та розлуку з коханою людиною.

За словами експертів, не найкращим подарунком буде піднесений алкоголь. Цей подарунок обіцяє проблеми зі здоров'ям.

Не можна дарувати жінкам перли, особливо дівчатам, які ще не вийшли заміж. Такі прикраси символізують сльози.

Чи не найвдалішим подарунком на 14 лютого буде подарована спідня білизна. За прикметою, такий подарунок обіцяє зради та розчарування. Краще подарувати сертифікат в магазин, тоді ваша друга половинка зможе особисто придбати собі презент.

Щоб у вашому житті не сталося розлуки з коханою людиною, сварки і біди не можна дарувати шарфи, головні убори і фотографії. Такі речі дуже небезпечні для люблячих пар.

Які квіти не можна дарувати на 14 лютого

Квіти - це особливий подарунок для будь-якої жінки. Деякі люблять виключно троянди або тюльпани. Інші жінки кімнатні рослини, але не всі квіти можна дарувати в День всіх закоханих.

Як кажуть досвідчені флористи, квіти в горщиках можуть нашкодити господині і зіпсувати всю ауру в будинку. Не можна дарувати кімнатний бамбук, лілії і дельфініум. При цьому, можна подарувати квітку - Жіноче щастя або грошове дерево.

Заборонено дарувати на 14 лютого жовті троянди. Хоч і кажуть, що це до розлуки, але такі квіти мають не настільки позитивну енергетику в свято кохання.

Барбарис або бавовна у букетах квітів принесе образу та розчарування.

Не можна дарувати сухоцвіти і квіти, які викликають головний біль. А ще є квіти, які не сильно прийнято дарувати жінкам. До них відносяться гвоздики, гладіолуси, кали та бордові троянди.

читайте такожЩо подарувати на 14 лютого: ідеї подарунків коханому чоловікові, дітям і подрузі

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти