Надзвичайно складна головоломка: лише одиниці знайдуть серце за 5 секунд

7 червня 2023, 07:30оновлено 8 червня 2023, 09:38
Дуже вигадливий малюнок з багатьма деталями здатний заплутати кого завгодно.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти серце за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Щоденне розгадування головоломок і різних загадок допоможе завжди тримати в тонусі свій мозок і навіть покращити розумові здібності. Нова загадка не лише допоможе "розім’яти" мозок, а й принесе естетичну насолоду, адже потрібний предмет доведеться шукати на надзвичайно вигадливій картинці з багатьма деталями.

На малюнку ми бачимо казкові квіти і метеликів, які літають над ними. Серед багатьох типових для цієї картинки деталей заховалася одна нетипова деталь – серце, пише Brightside.

Серце потрібно знайти на картинці дуже швидко – всього за 5 секунд, тому варто дуже зосередитися на виконанні цього завдання і не відволікатися ні на що інше.

відео дня

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати цю загадку за 5 секунд – у такому разі варто дати собі трохи більше часу і довести справу до кінця. Адже серед такої кількості деталей і справді очі можуть розбігатися.

Головоломка
Потрібно знайти серце за 5 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається розшукати серце на картинці, то ми залишимо вам невелику підказку – зверніть увагу на верхню частину малюнку.

Спершу може здаватися, нібито серце заховане на одному з метеликів, адже їхні крила мають подібну до цієї фігури форму, але розгадка криється не там.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Головоломка
Серце заховалося у верхній частині малюнка/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, яка може ввести у ступор: потрібно знайти дивного мопса за 12 секунд. Надзвичайно складна загадка може заплутати кого завгодно, адже на перший погляд здається, що усі собаки на малюнку однакові.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти кота серед дров за 10 секунд. Більшість людей опустять руки уже на перших секундах, адже виконати це завдання практично нереально.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти