Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти глиняний горщик за 14 секунд

29 червня 2023, 11:04
16090
Щоб помітити глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу", потрібно мати справжній талант і бути неймовірно спостережливим.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу"/ Fresherslive, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії бувають дуже складні, але якщо їх постійно розгадувати, можна серйозно покращити свої розумові здібності та уважність. Також вони допоможуть перевірити спостережливість. Наступна оптична ілюзія здатна довести до відчаю кого завгодно, адже потрібно буде знайти глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу".

Не усім вдасться знайти предмет, який прихований на зображенні, адже такі загадки побудовані саме таким чином, щоб розшукувана річ випадала з поля зору, пише Fresherslive.

Виконати це завдання потрібно за обмежену кількість часу – всього за 14 секунд. Лише найуважнішим вдасться зробити це за такий короткий проміжок часу.

відео дня

На малюнку ми бачимо надзвичайно гарний пейзаж, який заворожує. Небо переливається блакитно-рожевими відтінками. Внизу ми бачимо скелі, пісок і каміння. Але десь серед цього всього заховався глиняний горщик, який потрібно швидко відшукати.

Спробуйте кинути собі виклик і впоратися із цим завданням за запропоновану кількість часу. Контролювати час вам допоможе секундомір або таймер.

Якщо вам не вдається швидко знайти глиняний горщик, не засмучуйтеся, просто дайте собі більше часу на це завдання.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти глиняний горщик на зображенні "кам’яного пейзажу"/ Fresherslive

Даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут і уважно все там роздивіться.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Оптическая иллюзия
Горщик заховався у правому нижньому кутку/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти зелену крапку всього за 7 секунд. Серед великої кількості чорних крапок на картинці десь причаїлася зелена. Не кожному вдасться її відшукати.

Також раніше ми розповідали про складну загадку, у якій потрібно знайти трьох поросят без капелюшків. Тільки найуважнішим вдасться помітити тваринок, які відрізняються від усіх інших. Зробити це потрібно всього за 10 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти