Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти бджолу на квітах за 8 секунд

4 червня 2023, 18:39
Літня загадка здатна заплутати навіть найуважніших. Лише одиниці зможуть помітити комаху серед квіткового різнобарв’я.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти бджолу на квітах за 8 секунд/ ua.depositphotos.com, Swift Direct Blinds

Щоденне розгадування головоломок та оптичних ілюзій може значно покращити розумові здібності кожної людини. Вже за кілька днів виконання таких вправ для мозку ви помітите, наскільки гострішим стане ваше мислення. Достатньо буде приділяти цьому навіть кілька хвилин на день. Наступна оптична ілюзія стане справжнім викликом – потрібно буде знайти бджолу на квітах. Чи готові ви кинути собі цей виклик?

На виконання завдання дається всього 8 секунд, що робить його ще складнішим, пише Insider.

На картинці ми бачимо багато різних квітів. Вони розташовані щільним "покривалом" й так і манять своєю різнобарвністю. Картинку заполонили білі, жовті, помаранчеві, рожеві, червоні та інші кольори.

відео дня

Таке різноманіття квітів не могло не привабити одвічних їхніх друзів – бджіл. Одна бджола причаїлася на картинці. І саме її потрібно знайти за 8 секунд.

Спробуйте розгадати цю загадку за вказаний час. Але не засмучуйтеся, якщо не вдається так швидко це зробити. Просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Головоломка
Потрібно знайти бджолу на квітах за 8 секунд/ Swift Direct Blinds

Коли впораєтеся із загадкою, можете запропонувати її для своїх рідних і друзів – швидше за все, вони також будуть не проти перевірити свою уважність і швидкість мислення. А потім можна буде порівняти час, за який ви усі виконали завдання, і визначити переможця, який найшвидше впорається.

Правильну відповідь ми залишаємо внизу.

Головоломка
Бджола сидить на жовтій квітці/ Swift Direct Blinds

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти вовка серед єнотів за 5 секунд. Завдання виявиться складнішим, ніж можна уявити. Непроханого сіроманця ледь-ледь можна помітити серед інших тваринок.

Також раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти балерину серед фламінго за 5 секунд. Лише одиниці зможуть дуже швидко помітити дівчинку-танцівницю серед великої кількості фламінго.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти