Що найбільше старить жінку після 30 років: 8 речей, яких краще всіляко уникати

29 березня 2023, 20:07
Немає нічого поганого в тому, щоб виглядати гармонійно. Але не варто зациклюватися на тому, щоб верх і низ збігалися за кольором. Це старить. Але не тільки!
Що найбільше старить жінку після 30 років: 8 речей, яких краще всіляко уникати
Спідниці міді візуально роблять старшою / Instagram

Власний стиль в одязі - це чудова можливість виразити себе і справити гарне враження на оточення. Головне, не опинитися в полоні власних ілюзій про те, що знайдено золоту середину, що працює тільки на нашу користь. Іноді буває так, що одяг, який ми полюбили, банально змушує виглядати нас старшими, ніж ми є насправді. Особливо це актуально для жінок після 30 років, які в гонитві за особистим стилем можуть в результаті виглядати років на 10 старше.

Ми сьогодні розповімо вам про те, що не можна носити в 30 років – наші прості підказки допоможуть вам завжди виглядати чудово, стильно і молодо. Звичайно, ви не зобов'язані сліпо слідувати нашим порадам, але деякі моменти вам можуть стати в пригоді в ті моменти, коли ви спокушатиметеся вигідними пропозиціями на розпродажах.

Отже, які речі нас старять - 8 предметів гардероба і деталей, яких краще уникати:

відео дня

1. Капрі. Безсумнівно, у цих штанах нам може бути дуже комфортно і зручно, але їхня довжина працює проти нас. Такі штани відразу додають зайві роки. Крім того, вони візуально роблять ноги короткими.

2. Туніки. Коли ми стаємо старшими, то цілком природно, що ми трохи набираємо у вазі і наша фігура змінюється. Але помиляються ті, хто вважає, що туніка може приховати всі зміни. Навпаки, в туніці ви стаєте візуально старшими.

Що найбільше старить жінку після 30 років: 8 речей, яких краще всіляко уникати
Туніка змушує виглядати старшою / Instagram

3. Спідниці міді. Якщо хочете знати, що найбільше старить жінку, то відповідь вас трошки здивує – це спідниці міді. Якщо хочете вмить стати років на 10 старшими, то така спідниця або сукня з цим завданням впоратися на "ура". А якщо хочете виглядати молодшою, тоді вибирайте варіанти міні або максі.

4. Ідеальний образ. Немає нічого поганого в тому, щоб виглядати гармонійно. Але не варто зациклюватися на тому, щоб верх і низ виглядали, як комплект. Коли ви постійно одягаєтеся, як з голочки, то ви точно виглядаєте старше. Спробуйте спідницю від улюбленого костюма поєднувати з блузкою, а піджак – з джинсами, і відразу побачите різницю.

5. Светри в широку смужку. Що старить жінку? Широка смужка! Це не означає, що ви повинні повністю відмовитися від смугастих речей, але знайте, що в светрі в широку смужку ви виглядаєте набагато старшими, ніж ви є.

6. Усе чорне. Багато жінок після 30 років починають носити темні речі, зокрема, чорні. Звичайно, це класика і чорний відмінно робить стрункішою. Але якщо ви носите тільки чорні речі і починаєте уникати кольорових, то це працює проти вас і анітрохи не омолоджує.

Що найбільше старить жінку після 30 років: 8 речей, яких краще всіляко уникати
Чорний одяг старить жінку / Instagram

7. Рукава три чверті. Якщо вибираєте сукню або блузку, то обов'язково зверніть увагу на рукава. В ідеалі вони повинні бути короткими або довгими. А ось рукава три чверті створюють враження, що рука обрізана, і це шалено старить жінку.

8. Джинси з прикрасами. Насправді джинси можуть виглядати дуже по-різному. І ніхто не закликає вас від них відмовитися. Але коли джинси щедро прикрашають візерунками, вишивкою або бісером, то про жодні стиль і моду тут не йдеться. Такий несмак банально старить.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти