Що читати за воїна на війні: сильні молитви за захисників на кожен день

12 червня 2023, 14:18
Главред підкаже, які молитви читати за воїнів, щоб захистити Героїв України.
Молитва за солдата в бою
Молитва за солдата в бою / колаж: Главред, фото: УНІАН, pexels

В Україні йде війна і жителі країни намагаються допомогти воїнам усіма можливими способами. Ми підкажемо, що читати за воїна на війні і як молитися правильно.

Якому святому молитися за солдата на війні - кому читати молитви

За воїнів, які на війні - молитви читають Ісусу Христу і його матері - Богородиці. Також варто молитися святим покровителям воїнства. Наприклад - святому Георгію, або ж святим, на честь яких хрещений військовослужбовець.

Які молитви читати за воїнів - про звільнення

Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості і милосердя на смирення рабів Твоїх і людинолюбно вислухай і помилуй нас, бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу і святині наші. Допоможи нам Боже, Спаситель наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай здійсняться на нас слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливі, стійте і побачите порятунок від Господа, бо Господь бореться за нас.

відео дня

Господи Боже, Спаситель наш, не згадай беззаконня і брехні людей Твоїх і не відвертайся від нас гнівом своїм, але в милості і милосерді відвідай смиренних рабів Твоїх, що приходять до тебе: встань на допомогу нам і подай воїнству руку. Погуби наміри і неправедні дії тих, хто йде на нас війною.

Бо ти - захист і перемога, і порятунок для тих, хто сподівається на тебе, і Тобі славу посилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і постійно, і на віки віків. Амінь!

Молитва за солдата в бою - про кожного воїна

Передвічний Творче, Боже миру і добра, своєю незбагненною потугою стань сьогодні на захист твоїх вірних синів і доньок, що, ризикуючи власним життям, стали на захист свого народу.

Будь для кожного з них силою і міццю, вірною опорою у миті випробувань і світлим обрієм у сутінках загроз. Увінчай їхні зусилля перемогою добра над злом, правди над брехнею, справедливості над кривдою. Підведи кожного, хто спіткнеться; поверни кожного, хто загубиться; звесели кожного, зраненого серцем; воскресіння даруй усім полеглим за своїх братів і сестер. Зроби їх надійною опорою для українського народу – його щитом і його надією. А в грізному клекоті бою дай кожному з них сили й відваги не зійти з дороги, що веде до остаточної перемоги.

Боже, нехай буде завтра, і нехай буде мирний світанок, а на його сторожі нехай вірно стоїть відважний захисник України – український воїн!

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти