Що робити, якщо ти весь в боргах: якраз і назавжди скинути камінь з плечей

21 березня 2023, 17:54
Борги - наболіла тема багатьох людей, проте не всі в силах з нею впоратися самостійно.
Що робити, якщо ти весь в боргах
Що робити, якщо ти весь в боргах / колаж фото ua.depositphotos.com

Для того, щоб розпрощатися з кредитами, необхідно мати не тільки силу волі і дисципліну, а й деякі знання, про які ми розповімо далі.

Що робити, якщо ти весь в боргах - почнемо з простих правил

Для початку потрібно усвідомити, що шлях погашення кредиту не буде легким і швидким, якщо, звичайно, не надійде сторонньої допомоги.

Весь процес прощання з кредитом зажадає дисципліни і строгості, а головне - дотримання правил.

відео дня

Для початку варто припинити раз і назавжди брати борги і кредити. Потім необхідно підрахувати точну суму свого боргу і почати його оплачувати. Для того, щоб швидше розплатитися - варто завжди вносити суму більше, ніж мінімальний платіж. Також, на жаль, доведеться робити додаткові платежі, як тільки буде з'являтися будь-яка можливість.

Починати виплачувати борги варто поступово, не всі відразу, і головне - весь цей час потрібно прагнути до збільшення суми доходу.

Як позбутися від кредитів, якщо нічим платити - офіційні правила

У тому випадку, якщо ваш борг значно великий, а сума доходу зменшилася - є три виходи.

Перший - це реструктуризація. Вам необхідно змінити умови кредитного договору для того, щоб змінити терміни кредитування і зменшити платіж, який необхідно вносити кожен місяць. Також є ще один спосіб - взяти кредитні канікули, щоб накопичити грошей на його погашення. У банку можуть надати відстрочку платежу на півроку.

І останній спосіб, один з найбільш ризикованих - рефінансування. Цей спосіб передбачає взяття нового кредиту для погашення того, який є.

Як правильно віддавати борги, щоб гроші водилися - трохи езотерики

Коли борги набридли і виплачувати їх вже немає сил - хочеться повірити в усі можливості швидше з ними розпрощатися. На цей випадок є думка езотериків про те, в які дні краще віддавати борги, щоб гроші продовжували прибувати в ваш гаманець.

Для того, щоб гроші не зникали, варто намагатися віддавати борги правою рукою в середу, четвер або п'ятницю. Головне - не робити цього відразу після отримання зарплати або прибутку.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти