Що додає вік жінці після 40 років: 8 речей, які потрібно виправити

31 травня 2023, 05:55оновлено 6 липня 2023, 11:24
Якщо хочете знати, що старить жінку найбільше, то це застаріла зачіска. Точніше, якщо ви десятиліттями не змінюєте силует. Але не тільки!
Що додає вік жінці після 40 років: 8 речей, які потрібно виправити
Одяг для жінок 40-45 років не повинен включати надто довгі спідниці / колаж: Главред, фото: instagram/sisterdesignuk, thefrenchshoppe

Жінка в 40 років повинна навчитися носити тільки ті речі, які їй подобаються, і викинути те, що викликає неоднозначні емоції і банально не пасує. Крім того, в цьому віці потрібно бути чесною з собою і прийняти себе справжню. У цьому полягає справжній секрет молодості! Ви мрієте виглядати молодшою за свої роки? Вам цікаво, що додає віку жінці після 40 років? У цій статті ми розповімо, які модні помилки заважають бути щасливою.

Отже, що надає вік жінці після 40 років - 8 речей, які потрібно виправити, якщо хочете виглядати набагато молодшою:

1. Неправильний макіяж очей. Коли ми стаємо старшими, колір нашої шкіри стає м'яким, і темні або яскраві кольори, які раніше вдало доповнювали образ, тепер можуть працювати проти нас. Згадайте, скільки вам було років, коли ви навчилися наносити макіяж. Якщо ви досі використовуєте ті ж техніки і кольори, то саме час їх змінити й адаптувати до сучасних трендів. В ідеалі ви повинні знайти баланс між природним і гламурним макіяжем очей.

відео дня

2. Густа тональна основа. Що старить жінку? Звичка наносити на обличчя товстий шар тональної основи. Будьте впевненішою в собі і не намагайтеся "замурувати обличчя". Скористайтеся тонованим зволожувальним кремом або легшою основою, нанесіть її тільки на центр обличчя і розтушуйте назовні.

3. Темна помада. Ніщо так не старить жінку, як темна помада. Річ у тім, що наші губи з віком стають тоншими, а темний або матовий колір робить губи ще більш тонкими. Тому найкраще орієнтуйтеся на світлі відтінки помади і виглядатимете набагато молодшою.

Що додає вік жінці після 40 років: 8 речей, які потрібно виправити
Ніщо так не старить жінку, як темна помада / фото: instagram/michela_somma_makeup

4. Дуже тонкі брови. Мода на брови постійно змінюється, і якщо ви колись підібрали для себе вдалу форму, то 40 років – саме той вік, коли час переглянути цей вибір. Намагайтеся не вищипувати брови занадто старанно, адже тонкі брови давно не в тренді. Ба більше: ви можете банально не відростити свої брови.

5. Зачіска, що не змінюється роками. Якщо хочете знати, що старить жінку найбільше, то це застаріла зачіска. Точніше, якщо ви десятиліттями не змінюєте силует. Якщо ваш перукар весь час протягом десятиліть стриже вас однаково, то час щось змінити. Тим більше, що наше волосся з віком змінюються, і форма обличчя, тому те, що ідеально пасувало в 30, може бути не дуже вдалим в 40.

Що додає вік жінці після 40 років: 8 речей, які потрібно виправити
Зачіска, що не змінюється роками, старить / фото: instagram/venus_barbyfrancy

6. Занадто багато чорного одягу. Ніхто не сперечається - чорний одяг може бути класним. Ба більше: він візуально робить фігуру стрункішою. Однак намагайтеся уникати носити чорний біля обличчя, адже так ви робите зморшки і темні кола під очима помітнішими. Звичайно, це зовсім не означає, що ви повинні повністю відмовитися від чорного, але маєте комбінувати його з іншими елементами гардероба з розумом.

7. Одяг без форми. Одяг для жінок 40-45 років не повинен бути занадто вільним. Попри те, що останнім часом оверсайз в тренді, не варто цим зловживати. Не намагайтеся замаскувати проблемні зони - так ви виглядаєте набагато старшою і тільки підкреслюєте те, що вас турбує. Ідея полягає в тому, щоб підкреслити те, що вам подобається, а не приховати всю фігуру.

Що додає вік жінці після 40 років: 8 речей, які потрібно виправити
Одяг без форми старить жінку / фото: instagram/italysizeplus

8. Спідниці міді. Як не стати бабцею після 40 років? Все просто: дуже акуратно підбирайте спідницю. Так, в моду знову повернулися спідниці середньої довжини, але не всім вони підходять. Найголовніше при виборі спідниці - підібрати довжину, яка закінчується на найтоншій частині ваших ніг. В іншому випадку готуйтеся до того, що виглядатимете старшою, ніж ви є насправді.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти