Що повинно бути в гардеробі кожної жінки: 9 незамінних речей, що завжди "врятують" образ

4 березня 2023, 18:38
Для створення будь-якого образу потрібні базові речі, які можна "прикрасити" яскравими елементами і поєднувати з будь-якими іншими предметами гардеробу.
Що повинно бути в гардеробі кожної жінки: 9 незамінних речей, що завжди 'врятують' образ
Базовий гардероб 2023 включає класичні джинси / Instagram

Усі ми різні, і смаки наші відрізняються. Однак, є деякі речі, які повинні бути в гардеробі кожної жінки незалежно від того, що вона вважає за краще носити в повсякденному житті.

Звичайно, більшість людей вибирають універсальний класичний стиль, але є й ті, хто вважає, що чорний, білий і сірий одяг – це занадто банально і занадто нудно. Так чи інакше, для створення будь-якого образу вам знадобляться базові речі, які можна "прикрасити" яскравими елементами.

Ми сьогодні розповімо вам про те, що повинно бути в гардеробі у кожної жінки. Ви можете слідувати цим правилам або геть їх ігнорувати, але вони можуть полегшити вам життя – ви зможете їх використовувати як чудову базу для створення будь-якого образу.

відео дня

Отже, що входить в жіночий базовий гардероб - 9 незамінних речей, що стануть паличкою-виручалочкою у повсякденному житті:

1. Сині джинси. Класичні джинси чи не найважливіший предмет базового гардероба. Неважливо, яку модель ви виберете, головне, щоб ви відчували себе в них комфортно. Ідеальні джинси - ті, в яких легко і хочеться бігти хоч на край світу.

Що повинно бути в гардеробі кожної жінки: 9 незамінних речей, що завжди 'врятують' образ
Класичні джинси мають бути у всіх жінок / Instagram

2. Біла футболка. Звичайна біла футболка без малюнка відмінно поєднується з будь-якими штанами і підходить як для прогулянки, так і для ділової зустрічі. При цьому абсолютно не важливо, чи буде це обтисла модель або вільна з широкими рукавами.

3. Чорний блейзер. Класичний блейзер - це дуже універсальний елемент гардероба. Ви можете його носити на роботу і використовувати як верхній одяг в ті весняні та літні дні, коли буде прохолодно. На особливу увагу заслуговує "піджак-бойфренд".

4. В'язаний светр. Без м'якого в'язаного светра вам просто не обійтися. Обов'язково знайдіть собі хороший светр улюбленого відтінку, який зігріватиме вас у ті дні, коли погода влаштовуватиме випробування.

5. Кросівки. Базовий гардероб на кожен день складно уявити без пари симпатичних кросівок. Кросівки відмінно поєднуються як з джинсами, так і з сукнями, і, безсумнівно, є найзручнішим взуттям, якому поки немає рівних.

Що повинно бути в гардеробі кожної жінки: 9 незамінних речей, що завжди 'врятують' образ
Кросівки мають бути у всіх жінок / Instagram

6. Чорні штани. Класичні чорні штани вільного крою - це стильно і елегантно одночасно. Вони відкривають широке поле для експериментів - їх можна поєднувати з в'язаним светром, сорочкою, ефектною блузкою і футболкою. Чорні штани підходять для більшості випадків, і вони не надто вибагливі до того, яке взуття ви носитимете.

7. Біла сорочка. Базовий гардероб елегантної жінки складно уявити без простої повсякденної сорочки. Навесні вона дозволить створити шикарні дуети з джинсами і штанами. Крім того, біла сорочка – розкішна основа для яскравих прикрас і незвичайних шарфиків.

8. Плащ. Ми можемо сміливо носити класичний тренч з березня по жовтень, адже літо часом неприємно дивує. Якщо у вас досі нема тренча, то саме час підшукати собі ідеальну модель, яка стане вашим рятувальним кругом в будь-яких ситуаціях.

Що повинно бути в гардеробі кожної жінки: 9 незамінних речей, що завжди 'врятують' образ
Плащ має бути у кожної жінки / Instagram

9. Лофери. Масивні, класичні або з декоративними пряжками, лофери можуть вмить підняти ваш образ на новий рівень. Не важливо, яку модель ви виберете – вона завжди буде в тренді, і стане відмінною інвестицією не тільки у базовий гардероб 2023.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти