Що повинно бути в машині влітку: на випадок спеки і непередбачених ситуацій

31 травня 2023, 18:37
Пересування в машині має робити життя більш комфортним. Главред розповість, що потрібно мати в машині про всяк випадок.
Що повинно бути в машині влітку
Що повинно бути в машині влітку/колаж: Главред, фото: instagram agafonova_toys_34 / 777_m. A. m.A. S. y. a_777

Машина створена для того, щоб робити життя людини більш комфортним. Однак не завжди достатньо просто мати автомобіль, для забезпечення комфорту і безпеки може знадобитися кілька предметів, які варто самостійно покласти в машину. Ми розповімо, що потрібно завжди мати в машині на різні випадки життя.

Що потрібно мати в машині про всяк випадок - безпека понад усе

Всім відомо, що на дорогах досить часто трапляються події, пов'язані з автомобілями. На цей випадок дуже важливо мати аптечку, бажано - з бинтами і турнікетом. Іноді наявність аптечки може врятувати життя вам або тим, хто опинився з вами на дорозі.

Що обов'язково повинно бути в машині - обов'язковий набір

Звичайно, куди без документів? Для того, щоб безтурботно пересуватися на своєму транспорті, в машині завжди повинні бути документи і посвідчення. Також важливо мати вогнегасник. Для легкового авто досить порошкового або вуглекислотного.

Що має бути в машині влітку - врятують від спеки та іншого

Літо - достатньо важка пора в догляді за автомобілем. Для того, щоб полегшити собі життя, необхідно подбати про декілька предметів. Для початку - сонцезахисні шторки на вікна. Для тих, у кого шкіряний салон - ця річ взагалі незамінна. Під дією сонячних променів сидіння можуть нагріватися так, що сісти на них буде неможливо.

Також важливо мати маленький вентилятор. У сильну спеку не завжди навіть кондиціонер може допомогти пережити годину пік сонця. Для цього можна придбати автомобільний вентилятор і прикріпити його на заднє сидіння.

Крім іншого, необхідний скребок. У зимовий час за допомогою нього прибирають лід, а ось влітку він допоможе позбутися від великої кількості комах, які прилипають до скла, якщо авто їде по трасі.

Дивіться відео про те, як доглядати за автомобілем влітку:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти