Що використовувати замість плойки: 3 способи порадувати себе красивими локонами

18 квітня 2023, 14:20
Локони - одна з улюблених зачісок багатьох жінок.
Що використовувати замість плойки
Що використовувати замість плойки / Колаж фото instagram stilist_koroleva_ / afrokosa_vrn

Для того, щоб порадувати себе красивою зачіскою, необов'язково мати плойку і користуватися нею. До того ж, давно відомо, що такі прилади можуть псувати волосся. Главред розповість про декілька безпечних способів зробити кучері вдома.

Що використовувати замість плойки - 1 спосіб

Перший спосіб - найпростіший і природний. Для нього достатньо вимити волосся і чекати поки воно буде сохнути. Не чекаючи повного висихання необхідно акуратно прочесати волосся і не дуже туго (щоб продовжило висихати) зібрати його в джгут, а потім в "пучок".

Через кілька годин, а краще на ранок - волосся варто розпустити. Цей спосіб не підійде для урочистих заходів, проте може забезпечити легкі і красиві кучері в повсякденності.

відео дня

Як зробити кучері без плойки і бігуді на ніч - 2 спосіб

Один з найпростіших способів "з дитинства" - накручування волосся на смужки будь-якої тканини. Зробити це досить просто: волосся варто поділити на пасма і по черзі накрутити на смужки тканини, після чого два краї смужки зв'язати між собою. Так варто виконати з усіма пасмами.

Примітно те, що в цьому випадку величину локонів можна регулювати всього лише вибираючи товщину пасма. Також для кращого результату на злегка вологе волосся можна нанести мус або пінку перед накручуванням.

Як зробити кучері на ніч в домашніх умовах - 3 спосіб

Цей спосіб трохи схожий на перший, проте все ж трохи відрізняється. Його "принадність" у тому, що для цього способу не знадобляться ніякі підручні засоби крім резинок.

Злегка вологе волосся варто обробити мусом або пінкою і розділити на безліч рівномірних пасм. Відразу після поділу кожне пасмо необхідно закрутити в джгути і ті самі маленькі "пучки".

Таким чином ви отримаєте безліч локонів на наступний ранок, проте спати з такою "зачіскою" не завжди зручно.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти