Що категорично не можна дарувати: подарунки, яких варто уникнути

17 березня 2023, 11:32
Дарувати подарунки завжди приємно, проте мало хто знає, що вони можуть принести в життя людини справжнє нещастя.
Що категорично не можна дарувати
Що категорично не можна дарувати / колаж фото pexels.com

Іноді навіть добрий намір може принести людині невдачі і біди. Для того, щоб цього не сталося - варто дізнатися, які подарунки можуть накликати негоди на людину.

Що категорично не можна дарувати - основні правила

Деякі речі людині необхідно купувати собі тільки самостійно. Все тому, що прийняти їх в дар - все одно що прийняти в руки біду. Езотерики стверджують, що є певний список речей, які не можна дарувати будь-якій людині. Серед них: носові хустки - повідомляється, що вони принесуть в життя сльози, рушники і свічки, в свою чергу - до похорону. Також, згідно з прикметами краще не дарувати дзеркала, вони можуть залучити в життя неприємності і негоди. І, нарешті - нижня білизна. Прикмети свідчать, що подарована нижня білизна рано чи пізно призведе до зрад.

Що не потрібно дарувати жінкам - особливі заборони

Будь-яка жінка хоче бути щасливою і радісною. Однак іноді випадково і необережно подарований подарунок може порушити цей план і принести негаразди. Прикмети не радять дарувати жінкам засоби особистої гігієни, вони можуть погіршити самопочуття, також краще не підносити жінці годинник - адже вони, за словами езотериків, можуть забрати роки життя. Крім іншого, експерти стверджують, що одним з найгірших подарунків жінці можуть бути домашні капці, особливо - білого кольору.

відео дня

Що не можна дарувати чоловікові - невдалі подарунки для сильної статі

Незважаючи на те, що ніж часом здається відмінним подарунком для чоловіка - він не принесе нічого хорошого. Прикмети говорять про те, що ріжучі предмети приносять в життя чоловіка напругу в усіх професійних сферах. Також езотерики не радять дарувати чоловікам посуд, зокрема - порожній. Такий подарунок може принести в їх будинок бідність.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти