Що можна і чого не можна робити в липні-2023: астролог дав поради українцям

29 червня 2023, 15:47
Деякими справами не рекомендується займатися у другий місяць літа, адже нічим хорошим це не закінчиться.
Астролог, астрология, Влад Росс
Що можна і чого не можна робити в липні-2023/ колаж: Главред, фото:​​ua.depositphotos.com, УНІАН

У липні 2023 року, згідно з порадами астролога Влада Росса, не варто приділяти час вирішенню нових важливих фінансових питань або знайомитися з метою зав'язування серйозних відносин. Натомість цей період буде сприятливим для зміни роботи, вирішення сімейних питань або повторного шлюбу з людьми, з якими раніше з певних причин цей шлюб був розірваний.

Про це розповідається у гороскопі на липень-2023 від Влада Росса, у якому астролог детально розповів, які саме справи рекомендується робити у другий місяць літа, а які краще відкласти на інший час, адже зараз вони можуть бути невдалими.

Що можна робити у липні 2023 року

Росс зазначає, що у липні 2023 року рекомендується займатися скрупульозними справами, в яких важлива кожна деталь; починати механічні праці або технічні проєкти; шукати нову роботу і набирати новий персонал; наводити лад у справах і навколишньому просторі; підвищувати кваліфікацію.

У той же час цей період є сприятливим для вирішення сімейних і фінансових питань, повернення до старих способів заробітку і відновлення партнерських відносин.

Крім цього, у липні можна "переглядати свої стосунки з колишнім чоловіком або дружиною, а на ретроградній Венері сприятливий повторний шлюб між людьми, які вже колись були разом", зазначає астролог.

Що не можна робити у липні 2023 року

"У липні-2023 не рекомендується: вирішувати нові важливі фінансові питання; створювати новий бізнес; починати нові проєкти, пов'язані з темами краси, косметології, стосунків; знайомитися з метою зав'язування серйозних відносин; здійснювати великі покупки, особливо нерухомість", – зазначив Влад Росс.

Дивіться відеоверсію гороскопу на липень-2023 від астролога Влада Росса:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку з найсильнішими ангелами-охоронцями. Чотири знаки зодіаку можна вважати великими щасливчиками по життю, оскільки у них найсильніші ангели-хранителі.

Також раніше Росс назвав топ-4 найчесніших знаків зодіаку. У спілкуванні з чотирма знаками зодіаку завжди можна бути впевненими в їхній чесності та щирості, оскільки їм не властиво брехати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти