Що можна зробити з непотрібної кружки: 6 причин не викидати її в смітник

30 липня 2023, 14:05
79826
Ми поділимося ідеями, що можна зробити з непотрібної кружки або чашки.
Як використовувати старі чашки
Як використовувати старі чашки / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Коли улюблена кружка розбилася або чашка втратила свій блиск, багато хто схильний викинути їх, вважаючи, що більше вони не знадобляться. Ми поділимося ідеями, що можна зробити з непотрібної кружки і як втілити в життя декоративні проекти з розбитої чашки.

Що можна зробити з непотрібної кружки?

Квіткові горщики: Перетворіть старі кружки в оригінальні горщики для кімнатних рослин. Просто наповніть їх землею і посадіть квіти або зелень. Такі незвичайні горщики стануть прикрасою вашого інтер'єру.

Кружка-сувенір: Якщо гуртка залишила приємні спогади, але вже не годиться для використання, перетворите її в креативний сувенір. Нанесіть на неї малюнки або написи спеціальними маркерами або фарбами і подаруйте близькій людині в знак уваги.

відео дня

Органайзер: Стара кружка може послужити відмінним органайзером для канцелярського приладдя або дрібниць. Просто помістіть в неї ручки, олівці, кнопки або шпильки. Це дозволить підтримувати порядок на робочому столі або в скриньці.

Що можна зробити з розбитої чашки?

Мозаїка: Використовуйте частинки розбитої чашки для створення барвистих мозаїчних візерунків на різних поверхнях, таких як стільниці, горщики для рослин або рамки для фотографій. Просто зафіксуйте осколки за допомогою клею і закрийте їх лаком для захисту.

Свічка: Переробіть розбиту чашку в оригінальний свічник. Покладіть в чашку гніт, залийте воском і дайте йому застигнути. Отриману свічку можна використовувати в якості прикраси для вашого дому або подарувати близьким.

Глечик для квітів: Якщо розбита чашка має досить об'ємний осколок, то він може стати основою для оригінального глечика. Просто додайте ручку з іншого старого посуду або виготовте її з глини.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти