Що можна зробити зі старої парасольки: 3 незвичайні ідеї

6 травня 2023, 15:22
10001
Стара парасолька може стати відмінним матеріалом для творчих виробів, які будуть не тільки красивими і оригінальними, але і екологічними
Що робити зі старою парасолькою
Що робити зі старим парасолькою / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Старі парасольки, які вже не захищають від дощу, можуть стати відмінним матеріалом для творчих виробів. Вони можуть бути перетворені на що завгодно - від оригінальних прикрас для дому до незвичайних аксесуарів.

Подушка з парасольки

Одна з найпростіших ідей - використовувати тканину парасольки для виготовлення подушок. Для цього потрібно розібрати парасольку і відрізати тканину в потрібному розмірі. Потім можна зшити кілька шматків разом і набити наповнювачем, щоб отримати м'яку і зручну подушку.

Дизайнерська лампа

Ще одна цікава ідея - зробити з парасольки оригінальну парасольку-лампу. Для цього потрібно відрізати верхню частину парасольки і встановити всередину лампу. Потім можна прикрасити парасольку різними елементами, наприклад, приклеїти до нього кристали або намалювати на тканині візерунки.

відео дня

Гаманець з парасольки

Крім того, можна використовувати парасольку для створення незвичайних аксесуарів, таких як сумки або гаманці. Для цього потрібно розібрати парасольку і використовувати тканину для створення потрібних деталей.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти