Що можна зробити зі старим смартфоном: 4 неймовірно корисні ідеї

10 травня 2023, 15:15
Старий смартфон може стати джерелом безлічі можливостей, навіть якщо ви вже придбали новий пристрій.
Що можна зробити зі старого телефону
Що можна зробити зі старого телефону / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Світ не стоїть на місці і у всіх з часом з'являються нові моделі телефонів, а старі зазвичай припадають пилом десь на полиці. Якщо вони працюють досі, то їх можна використовувати з користю.

Зробіть з нього Відеодомофон

Якщо у вас є старий смартфон, то ви можете перетворити його в відеодомофон для вашого будинку. Існує безліч додатків, які дозволяють використовувати старий смартфон для перегляду області навколо вашого будинку через камеру на смартфоні.

Використовуйте його в якості GPS-навігатора

Якщо ви любите подорожувати, але не хочете купувати дорогу навігаційну систему, то ваш старий смартфон може стати відмінним GPS-навігатором. Просто встановіть відповідну програму та використовуйте її для пошуку місць, відстеження маршруту та отримання детальних інструкцій.

відео дня

Перетворіть його в універсальний пульт управління

Якщо ви втомилися від декількох пультів управління для телевізора, DVD-плеєра, кондиціонера та інших пристроїв у вашому домі, то старий смартфон може стати універсальним пультом управління для всіх цих пристроїв. Встановіть відповідну програму та налаштуйте її для керування всіма своїми пристроями.

Використовуйте його як плеєр

Якщо ви хочете слухати музику у вашій кухні або ванній кімнаті, то старий смартфон може стати ідеальним пристроєм для цього. Просто встановіть музичний додаток і підключіть його до вашої системи домашнього кінотеатру або динаміків через Bluetooth або Wi-Fi.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти