Що не можна зберігати під ліжком: 5 предметів, про які ви не здогадувалися

5 квітня 2023, 07:28оновлено 5 квітня 2023, 08:38
19897
Безліч речей, які зберігаються вдома - можуть приносить нещастя. Однак також важливо місця, в яких зберігаються ці речі.
Що не можна зберігати під ліжком
Що не можна зберігати під ліжком / Колаж фото instagram / _retro_moda, kut_mebell

Ліжко - одне з найважливіших місць в будинку. Вона зберігає енергію людини і важливо не наражати його на небезпеку. Під ліжком можна зберігати не все, про це сьогодні і поговоримо.

Чи можна під ліжком зберігати речі - відповідь на перше питання

Ліжко, як і будь-яке інше місце - важливо в будинку. Однак неправильне зберігання речей може привнести в життя неприємні наслідки. Зберігати речі під ліжком можна, але тільки ті, які не будуть вносити в життя страхи і забирати енергію.

Що не можна зберігати під ліжком - як зберегти свою енергію

Експерти по феншую стверджують, що деякі речі під ліжком можуть забирати енергію людини і робити її слабкою перед бідами і негодами. Відповідно до цієї практики, яку необхідно застосовувати в облаштуванні будинку, можна захистити себе від цих наслідків. Експерти не радять зберігати під ліжком п'ять категорій речей - речі з поганими спогадами, брудне взуття та одяг, штучні рослини, стару техніку і поламані речі.

відео дня

Всі ці предмети викликають незрозумілу тривогу і страхи, можуть принести негоди і забрати удачу, а також заблокувати дорогу в майбутнє.

Що можна зберігати під ліжком по феншуй - на деякі предмети немає заборони

Згідно феншую, енергетичні потоки повинні вільно циркулювати по квартирі, а значить - порядок має значення. Однак в сучасному житті не у всіх будинках є можливість мати багато вільного простору.

У такому випадку під ліжком можна зберігати сезонний одяг, сезонний верхній одяг і взуття, а також сумки та постільну білизну. Всі ці речі не принесуть ніякої невдачі, якщо зберігати їх під ліжком.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти