Що не можна носити після 30 років: 10 речей, які треба викреслити з гардероба і стати впевненою

8 лютого 2023, 19:25
У кожного своя думка про те, що можна і що не можна носити після 30. Кожен виходить зі свого смаку і досвіду. Але є моменти, які потрібно при цьому враховувати.
Що не можна носити після 30 років: 10 речей, які треба викреслити з гардероба і стати впевненою
Жінка після 30 років не повинна носити міні та прозорі речі / Instagram

Світ підносить до небес молодість, і всі стандарти краси будуються на цьому. Жінок переконують, що 30 - магічне число, після якого їхнє життя змінюється і якісь речі їм вже не можна носити. Звичайно, можна всі ці правила ігнорувати й одягатися так, як вам подобається. Але якщо ви не хочете ловити на собі несхвальні погляди оточення і відчувати себе дискомфортно, то ви просто зобов'язані знати, як не можна вдягатися після 30 років.

Насправді, скільки людей, стільки думок про те, що можна і що не можна носити після 30. Кожен виходить зі свого смаку і досвіду. Проте, є якісь загальні моменти, які все ж варто враховувати, якщо мода для вас – не порожній звук.

А мода після 30 - це насамперед вміння знаходити тонку межу між сексуальністю і привабливістю, супервпевненістю і скромністю. Ніхто не говорить, що жінка після 30 років повинна стати втіленням елегантності, але вона точно не повинна перегинати палицю.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, як повинна одягатися жінка після 30 років – наші прості підказки допоможуть вам завжди бути впевненою в собі і виглядати чудово. Сліпо слідувати їм не обов'язково, але в якихось моментах вони вам точно допоможуть.

Отже, що не можна носити після 30 років - 10 речей, які потрібно викреслити з гардероба і стати впевненою:

1. Дивні шкарпетки. Базовий гардероб жінки після 30 років може бути оригінальним, але в ньому точно не повинно бути місця для різнокольорових шкарпеток.

2. Сережки-кільця. Помиляються ті, хто думає, що в 30 років ці кричущі аксесуари доречні. Насправді такі сережки красиво виглядають тільки на дівчатах, які закінчили школу і збираються підкорювати світ.

3. Топ. Залиште цей сміливий і трохи зухвалий елемент гардероба тим, кому тільки 20. Насправді ніхто в топах не виглядає добре, скільки б вас не переконували в зворотному.

4. Короткі сукні та мініспідниці. Жінка після 30 років необов'язково повинна оголяти все, щоб виглядати привабливо. У цьому віці вже час зрозуміти, що завжди краще залишити якусь загадку.

Що не можна носити після 30 років: 10 речей, які треба викреслити з гардероба і стати впевненою
Короткі сукні та мініспідниці після 30 років недоречні / Instagram

5. Тюлеві спідниці. Так, кожна дівчина мріє стати принцесою, але реальність така, що після 30 років в таких спідницях жінки виглядають смішно і викликають швидше співчуття, ніж захоплення.

6. Старі кросівки. Дорослі жінки не повинні дозволяти собі ходити в заношених кросівках. Якщо ви не можете дозволити собі нову пару, то час переглянути життя і спробувати змінити його на краще.

7. Боді. Прийшов час змиритися з тим, що ви просто не можете більше виглядати стильно в боді. Навіть якщо у вас гарна фігура, залиште цю річ молоді.

8. Прозорі речі. Жінка після 30 років відчуває себе впевненішою, ніж у 20, але це не означає, що вона може як і раніше носити прозорі речі. Настав час привертати увагу чимось іншим.

9. Шкіряні куртки з шипами. Такі речі занадто гострі для вашого віку. Бунтарство - це не те, на що варто робити ставку після 30.

10. Короткі шорти. Якщо ви не на пляжі, то навіть не намагайтеся носити коротенькі шорти, які, здається, демонструють всьому світу ваші сідниці – нічого хорошого з цього наміру не вийде.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти