Що не можна носити в 40 років: 14 речей, які потрібно викинути зі свого гардероба, щоб засяяти

30 вересня 2022, 21:05
Жінка після 40 років повинна прагнути до стильного, а не надмірного вигляду. Але не тільки. Головні правила стилю, які дозволять виглядати молодшою.
Що не можна носити в 40 років: 14 речей, які потрібно викинути зі свого гардероба, щоб засяяти
У гардеробі жінки після 40 місце тільки спідницям та сукням до коліна і нижче / Instagram

У 40 років життя тільки починається, і жінка вже точно знає, чого хоче від життя, за її спиною - цінний досвід, а її власний стиль в одязі вже сформувався. Щоправда, жінка в 40 років може в гонитві за молодістю опинитися у пастці помилкових переконань і модних помилок, які додадуть їй зайвих років.

Так, цілком природним є бажання виглядати свіжою і молодою якомога довше. Але цього ніколи не досягти з неправильним одягом, що за лічені хвилини здатен зробити вас візуально набагато старшою.

Якщо ви візьмете на замітку кілька простих правил стилю, то ніколи не потрапите в ситуацію, коли вік буде тиснути на вас своєю вагою. Модні тенденції - це добре, йти в ногу з модою потрібно, але не варто також забувати про те, що невдалі аксесуари або занадто молодіжні речі працюють проти вас, якщо вам за 40 років.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, що не можна носити жінці після 40 років, щоб не виглядати старшою, ніж вона є насправді.

Що не можна носити в 40 років - 14 речей, які потрібно викинути зі свого гардероба

Найголовніше, на що варто звернути увагу: жінка після 40 років повинна прагнути до стильного, а не надмірного вигляду. Всі модні тенденції потрібно пом'якшувати і підлаштовувати під себе, а не сліпо бігти за ними. Все, що в тренді, трішки послабте і адаптуйте до свого особистого стилю.

При цьому врах*йте, що ми і слова не говоримо про те, що якісь тренди потрібно ігнорувати. Анітрохи. Кожна жінка в будь-якому віці має повне право носити все, що її душа бажає.

Немає нічого поганого в тому, що в певному віці у вас є якісь особисті пристрасті в одязі, особливо, якщо при цьому ви виглядаєте феєрично. Але якщо ви хочете мати стильний образ, який змусить вас виглядати краще, то просто завжди на чашу терезів ставте свій реальний вік.

Гардероб жінки 40 років точно не повинен включати щось занадто молодіжне, щось занадто оголене, щось бабусине і щось, чого занадто багато.

Отже, 14 речей, яким не місце у вашій шафі після 40 років.

1. Неякісний одяг. Такі речі не грають проти вас тільки в молодості.

2. Одяг без форми. Не потрібно ховатися за сукнями-хустками і туніками, вони візуально додають зайвої ваги. Водночас пояс на талії здатний на дива.

3. Мініспідниці та мінісукні, прощавайте! У гардеробі жінки після 40 місце тільки спідницям та сукням до коліна і нижче.

4. Тісний одяг. Такі речі - вороги взагалі кожної жінки, бо створюють ілюзію того, що ви застрягли в минулому і ніяк не попрощаєтеся з улюбленими штанами або блузкою.

5. Штани або спідниці із заниженою талією. Навіть якщо у вас є що показати, 40 років - це не той вік, коли потрібно таким чином робити акцент на талії.

6. Туфлі на шпильці. Красиво, але недоречно і надто виклично. Краще зверніть увагу на стильні "котячі підбори".

Модне жіноче взуття 2022
Туфлі на шпильці не підходять жінкам після 40 років / Instagram

7. Туфлі на танкетці. У них зручно, але вони візуально роблять образ занадто важким, а там, де важко - там і зайві роки.

8. Великі принти і візерунки. Запам'ятайте: чим дрібніший малюнок, тим краще. Великі малюнки додають обсягу і роблять нас візуально старшими.

9. Речі з металевими блискітками. Якщо ви не збираєтеся на новорічну вечірку, то всіляко ігноруйте всілякі блискучі елементи в одязі.

10. Рюші і романтичні речі. Іноді під настрій ви можете собі дозволити виглядати так, як велика дитина, але в повсякденному житті від цього краще відмовитися.

11. Ретро речі. Якщо вінтажний стиль - це не ваш спосіб життя, тоді час прощатися з навіть найгарнішими речами, за якими тягнеться шлейф спогадів.

12. Топи і сукні з глибоким вирізом. Це допустимо тільки там, де ви нікого не будете бентежити. У 40 років такі "фокуси" дико старять.

13. Короткі светри, що демонструють оголений живіт. Але є виняток: якщо ви короткий светр поєднуватимете з модними штанами з високою лінією талії.

Модні светри осінь-зима 2020-2021
Короткі светри доречні тільки зі штанами з високою лінією талії / Instagram

14. Твідові речі старять жінку. Тому до вибору речей подібного плану потрібно підходити дуже обережно.

Стильний одяг для жінок 40 років

  • Хороші спортивні штани з піджаком
  • Кросівки
  • Масивні чоботи
  • Монохромний образ
  • Прямі штани і прямі джинси
  • Темні джинси
  • Речі позитивних відтінків

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти