Що не можна носити жінкам за 60: 8 речей, з якими потрібно попрощатися назавжди

10 червня 2023, 06:29оновлено 10 червня 2023, 21:25
Усьому свій час, і стильна жінка після 60 років не повинна триматися за молодість, продовжуючи носити футболки з написами. Але не тільки!
Що не можна носити жінкам за 60: 8 речей, з якими потрібно попрощатися назавжди
Одяг для жінок після 60 не повинен бути безрозмірним і старомодним / коллаж: Главред, фото: instagram/plussize_inst

Як би нам не хотілося, але повернути час назад неможливо, і немає способів уникнути старіння. Але це зовсім не означає, що потрібно просто змиритися зі змінами, які відбуваються з нами, і нічого не робити. Навпаки, 60 років - це той золотий час, коли жінка може виглядати і відчувати себе краще, ніж будь-коли. Тільки потрібно розібратися з тим, що старить жінку після 60 років.

Насправді немає нічого поганого в старінні, але навряд чи ви знайдете жінку, яка хоче виглядати старшою, ніж вона є насправді. Тому не варто відмовлятися від найменшої можливості виглядати якнайкраще, адже те, що ми відчуваємо, безпосередньо відбивається на якості нашого життя. Не останню роль в цьому відіграє базовий гардероб жінки за 60.

Гарно омолоджує жінку також вдала стрижка - про це можете прочитати в нашому матеріалі: Яку зачіску зробити в 50 років: 4 найкращі омолоджувальні стрижки, що не потребують укладання.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, як потрібно одягатися жінці в 60 років, щоб виглядати років на 10 молодшою – наші прості підказки допоможуть вам навести лад у своїй шафі, позбавитися від зайвого і зосередитися на тому, що робить вас красивою.

Отже, що не можна носити жінкам за 60 - 8 речей, з якими краще попрощатися назавжди, щоб виглядати молодшою:

1. Неправильна спідня білизна. І в 20, і в 60 років працює одне правило – гарна спідня білизна творить дива з жінкою і змушує її виглядати впевненою в собі. Тому позбудьтеся від усіх старих моделей, які морально застаріли, і підберіть собі комплект, який "сидить" ідеально. І жодних трусиків зі швами!

2. Мішкуватий одяг. В останні кілька років одяг оверсайз панує на вершині модного Олімпу. Але помиляються ті, хто думає, що за допомогою безрозмірного одягу можна приховати недоліки фігури і виглядати молодшою, особливо в елегантному віці. Одяг для жінок після 60 років точно повинен бути бездоганним у плані розміру і форми.

Що не можна носити жінкам за 60: 8 речей, з якими потрібно попрощатися назавжди
Мішкуватий одяг старить жінку після 60 / фото: instagram/italysizeplus

3. Нейтральні відтінки. Що не можна носити жінкам за 60? Бліді речі! Дуже поширена помилка - робити ставку на одяг нейтральних відтінків і монохромний образ. Вийдіть нарешті за рамки і впустіть в своє життя яскраві і соковиті відтінки – вони точно візуально змусять вас виглядати набагато молодшою.

4. Речі з минулого. Якщо у вашій шафі досі висять сукні та спідниці, які ви носили на роботу років 10 тому, то настав час розпрощатися з ними. Ніщо так не старить жінку, як одяг, який вже вийшов з моди. Не намагайтеся обдурити себе – нічого хорошого з цього наміру не вийде.

5. Флісова кофта. Так, це зручно, але тільки тоді, коли ви виносите сміття або йдете на прогулянку в парк. Насправді в такому вигляді ви виглядаєте набагато старшою. Хорошою альтернативою стане стильний кардиган.

Що не можна носити жінкам за 60: 8 речей, з якими потрібно попрощатися назавжди
Флісова кофта старить / фото: instagram/footbolki.net_

6. Легінси. Сумна правда в тому, що стильний одяг для жінки 60 років не має нічого спільного з легінсами. Так, ви можете носити їх, коли прибираєте вдома або миєте посуд. Але якщо ви хочете виглядати молодшою, то намагайтеся цього елемента гардероба всіляко уникати.

7. Велюрові спортивні костюми. Останнім часом в трендах Велюрові спортивки, але для жінок після 60 років – це невдалий варіант, адже вони візуально старять.

8. Футболки з написами. Всьому свій час, і стильна жінка після 60 років не повинна триматися за молодість, продовжуючи носити футболки з яскравими принтами і великими написами. Цей "фокус" насправді старить.

Що не можна носити жінкам за 60: 8 речей, з якими потрібно попрощатися назавжди
Футболки з написами та яскравими принтами після 60 років недоречні / фото: instagram/amata.zamok

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти