Що не можна носити жінці після 50 років: 12 речей, які потрібно викинути з шафи і стати вільною

21 жовтня 2022, 18:48
Жінка в після 50 зобов'язана навчитися розрізняти старомодні речі від класики й одягатися так, щоб відчувати себе легко і впевнено.
Що не можна носити жінці після 50 років: 12 речей, які потрібно викинути з шафи і стати вільною
Речі з великими принтами після 50 років недоречні / Instagram

Коли жінка переступає поріг у 50 років, в її житті відкривається чудова сторінка, коли можна собі дозволити не поспішати, не хвилюватися з приводу деяких питань, які не давали спокою в молодості, і більше не шукати виправдань з будь-якого приводу. Прийшов час стати собою, прийняти свої недоліки і пробачити себе за них, а також переглянути свій гардероб і попрощатися з речами, які тягнуть назад.

Жінка в елегантному віці зобов'язана навчитися розрізняти старомодні речі від класики й одягатися так, щоб з'являлося відчуття неймовірної легкості і свободи! Щоправда, це не означає, що варто провести велику межу між минулим і сьогоденням і кардинально поміняти свій індивідуальний стиль.

Сьогодні ми розповімо вам про те, що не можна носити жінці після 50 років - ці речі не просто займають місце в шафі, але й додають зайвих років, емоційно не радують, а часом навіть змушують сумувати і шкодувати про те, що вже не повернути.

відео дня

Можете взяти на озброєння наші поради про те, що не треба носити після 50, а можете їх ігнорувати, але так чи інакше час цих елементів гардероба безпросвітно минув.

Отже, 12 речей, які точно потрібно викинути зі свого гардероба, щоб відчути легкість і свободу:

1. Одяг, з яким пов'язані приємні спогади. Сукні та спідниці, в яких ви пережили щось дуже хороше, після 50 років можуть засмучувати, бо багато з них вже не підходять вам за розміром і вийшли з моди.

2. Спідня білизна, що викликає дискомфорт. Гардероб жінки після 50 років не повинен включати бюстгальтер, який тисне або не дозволяє відчувати себе впевнено.

3. Жіночий одяг з недоліками. Позбавтеся від того, що вже довгі роки ви не можете відремонтувати. Проведіть ревізію в колготках, светрах, легінсах і штанах, і легко прощайтеся з тим, що вже давно не радує вас.

Модні штани зима 2021
Жіночий одяг з вадами - не для жінок після 50 / Instagram

4. Взуття для жінки 50 років повинно бути зручним, і не варто плекати ілюзій, що туфлі, які натирають, або чоботи, в яких важко ходити, раптово стануть комфортними.

5. Селянські спідниці. Вони не тільки страшенно старять, але і візуально додають зайві кілограми. Ба більше: після кожної прогулянки ви будете приносити додому вуличне сміття.

6. Вузькі шарфи. Якщо на вулиці холодно, то носіть шарф, який закриває шию і зігріває вас. Відмовтеся від старомодних і непотрібних вузьких шарфів, які виглядають дивно.

7. Спортивні штани. Останнім часом спортивні костюми опинилися на передовій моди, але жінка в 50 не повинна постійно одягатися так, немов збирається піти в спортзал.

8. Сандалі гладіатори. Вони дуже незручні і виглядають жахливо. Крім того, таке взуття залишає на ногах найнесподіваніші лінії засмаги - один вихід на прогулянку в сонячний день і потім багато незручностей.

9. Кепки з козирком. Щоразу, коли ви будете виходити в люди з таким головним убором, він немов кричатиме перед вами: "я дуже сильно хочу виглядати молодшою". Але нічого хорошого з цієї затії не вийде.

Зимові шапки 2022 жіночі
Кепки з козирком не варто носити жінкам після 50 / Instagram

10. Стильна жінка після 50 років не носить одяг з написами на спині. Взагалі, великі написи, які щось декларують, або гігантські назви брендів на речах потрібно уникати. Це стосується й великих принтів.

11. Піджаки болеро. Їх призначення завжди викликало багато питань, адже навряд чи ви можете опинитися в ситуації, коли мерзнуть тільки плечі, а руки і тулуб ні. Не варто витрачати місце в своїй шафі на це доповнення до вбрання.

12. Джинси з прорізами. Якщо ваша мета - добре і стильно одягатися після 50 років, то викиньте зі своєї шафи будь-який юнацьку одяг, в тому числі і рвані джинси.

Як одягатися після 50, щоб виглядати молодшою:

  • Вибирайте тільки дрібні принти
  • Носіть взуття на низьких підборах
  • Не підбирайте сумку під взуття
  • Носіть більше червоного
  • Уникайте футболок

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти