Що не можна ставити на підвіконня: 5 предметів, про які ви не замислювалися

31 березня 2023, 13:30
У господарстві людині зручно використовувати різні поверхні для зберігання усіляких речей і підвіконня не стало винятком.
Що не можна ставити на підвіконня
Що не можна ставити на підвіконня / колаж фото pexels.com

Господині люблять наповнювати простір і використовувати його по максимуму. Однак не всі знають що на підвіконні не все можна зберігати. Сьогодні розповімо, яким чином найкраще використовувати цю частину вашого житла.

Що не можна ставити на підвіконня - поради

Для початку варто розібратися, які предмети не варто зберігати на підвіконні і чому. Експерти з нерухомості стверджують, що є предмети абсолютно непридатні для зберігання на підвіконні. Серед них, у першу чергу, виявилися продукти харчування. Вся справа в тому, що зміна температури і наявність сонячних променів може згубно впливати на них. Також їжа може привабити комах.

Далі експерти акцентують увагу на тому, що на підвіконні краще не зберігати тендітні предмети, адже будь-який порив вітру може позбавити вас від них.

відео дня

Так як і їжу на підвіконні не слід зберігати побутову хімію, оскільки під впливом сонячних променів її склад може змінюватися. І головне - на підвіконні не місце дзеркалам, адже відображення сонця може спровокувати загоряння у вашому домі. Крім іншого, на додаток, на підвіконні не варто зберігати фотографії, інакше вони швидко втратять колір.

Що може лежати на підвіконні - як використовувати цей простір

Звичайно, найбільш часто підвіконня використовують для зберігання квітів. Так Рослини можуть отримати велику кількість світла, яке їм необхідне. Однак важливо знати, що на підвіконні також можна виростити домашню зелень, яка ніколи не буде зайвою у вашому раціоні. Окрім цього, підвіконня можна використовувати як окреме місце для вашого кота. Пухнасті люблять спостерігати за тим, що відбувається на вулиці і ніжитися на сонечку. Звичайно, підвіконня можна збільшити і використовувати як стільницю для приготування їжі, цей спосіб допоможе трохи зберегти місце у вашому будинку.

Чи можна зберігати техніку на підвіконні-важливий момент

Дуже часто, особливо на кухні - хочеться використовувати підвіконня як місце для зберігання техніки. Однак це погана ідея. Вся справа в тому, що будь-яка техніка може постраждати від попадання вологи при відкритому вікні і при тривалому впливі сонячних променів, а також від зміни температури. Тому доведеться пошукати місце краще.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти