Що не можна ставити в спальні: квіти, які дарують головний біль і погану енергію

17 травня 2023, 13:14
Мало хто знає, які квіти не можна ставити в кімнаті, де спиш. Однак деякі рослини значно погіршують сон.
Що не можна ставити в спальні
Що не можна ставити в спальні / колаж: Главред, фото: pexels

Кімнатні рослини - давня традиція багатьох жінок, проте мало хто знає, що не всі вони безпечні для людини. Главред розповість, що не можна ставити в спальні і чому.

Чому не можна мати багато рослин в спальні - перше "проти"

Для початку поговоримо про те, що в спальні в принципі не радиться ставити багато кімнатних рослин. Причина цього проста - при денному світлі всі рослини фотосинтезують і виділяють кисень. Однак з настанням вечора і темряви, все змінюється. Кімнатні квіти починають поглинати кисень і виділяти вуглекислий газ. Це може стати причиною поганого сну і головних болів. Однак це не все, також є й інші причини, за якими в спальні не варто ставити деякі квіти. Про них ми розповімо далі.

Які квіти не можна ставити в кімнаті де спиш - нічого доброго не дадуть

Як ми вже сказали вище - квіти в спальні можуть подарувати головні болі і забирати ваш кисень. Ризик задухи може з'явитися від сусідства з квітами, які поглинають кисень сильніше інших, а також мають сильний аромат, серед них: папороті, гортензії, лілії, примула і олеандр.

відео дня

Однак крім поганого самопочуття, іноді rімнатні рослини приносять в спальню і погану енергію.

Згідно знанням феншуй, фікуси, диффенбахія, цикломен, антуріум і пальми можуть розбурхувати енергетику і ставати перешкодою хорошому відпочинку.

Які рослини повинні бути в спальні - поради експертів по феншуй

Незважаючи на те, що багато рослин небезпечні для спальні, деякі з них все ж залишаються навіть корисними. У місці, де людина спить можна поставити, наприклад хлорофітум. Ця квітка буде хорошою для тих спалень, де є техніка. Також активну участь в очищенні повітря можуть взяти традесканція і спатифилум, крім іншого, вони не виділяють вночі отруйний вуглекислий газ.

Ну і, звичайно, не буде зайвим алое.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти