Що потрібно їсти чоловікам для міцної потенції - відповідь фахівця

9 листопада 2021, 23:40оновлено 11 листопада 2021, 17:08
Як каже фахівець, деякі чоловіки мають "сильну статеву конституцію", яку практично нічого не похитне. Але таких чоловіків завжди було небагато.
Потенція
Що потрібно їсти чоловікам для міцної потенції - відповідь фахівця/ ua.depositphotos.com

М'ясо - продукт, категорично необхідний для чоловічої потенції. Про це в бесіді з Радіо Sputnik розповів лікар-сексолог, президент професійного об'єднання лікарів-сексологів Євген Кульгавчук.

Лікар зазначив, що відсутність даного продукту в раціоні часто негативно впливає на чоловічу потенцію і може привести до статевої дисфункції. При цьому, за словами фахівця, не можна говорити про те, що нестача білка в раціоні є вирішальним фактором, так як на чоловіче здоров'я впливають і інші негативні фактори ‒ куріння, алкоголь, жорсткі дієти і поганий сон.

Він також підкреслив, що деякі чоловіки мають "сильну статеву конституцію" і можуть зберігати статеві можливості навіть за несприятливих умов.

відео дня

У той же час сексолог розповів, що вживати занадто багато м'яса теж шкідливо. Це і може привести до хвороб серцево-судинної системи і проблем з метаболізмом. Крім того, лікар радить скласти раціон з нежирних видів м'яса, яловичини або індички, а також перепелині яйця, в яких міститься багато білка.

читайте такожМедики розповіли, як правильно зміцнювати потенцію

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що, згідно з дослідженням, проведеним в Інституті психіатрії, у чоловіків, які дотримуються дієти з високим вмістом фруктів, овочів і ненасичених жирів і низьким вмістом м'яса і цільножирних молочних продуктів - відмінних рис середземноморської дієти - знижений ризик розвитку еректильної дисфункції в більш пізньому віці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти