Що потрібно їсти чоловікам після 40 років - відповідь експерта з харчування

3 вересня 2021, 02:27
За словами спеціалістки, складання меню залежить від способу життя чоловіків. Разом з тим, в щоденному раціоні обов'язково повинні бути певні продукти.
4343
Що потрібно їсти чоловікам після 40 років - відповідь експерта з харчування / ua.depositphotos.com

Після того, як чоловікам виповнюється 40 років, їм бажано дотримуватися певного формату харчування. Про це в коментарі порталу "Говорить Москва" заявила фахівець з громадської охорони здоров'я та харчування Марія Кардакова.

За словами спеціалістки, складання меню безпосередньо залежить від способу життя. Разом з тим в щоденному раціоні обов'язково повинні бути присутніми фрукти і овочі.

"Часто саме ця категорія чоловіків презирливо ставиться до овочів у своєму раціоні. Рекомендації нам говорять, що ризики серцево-судинних захворювань можна значно знизити, включаючи в раціон п'ять порцій овочів і фруктів в день", — сказала Кардакова.

відео дня

Вона додала, що для організму також будуть корисні ягоди і гречка. Включення фруктів, овочів і ягід особливо зручно влітку завдяки сезонності.

читайте такожВчені дізналися, які чоловіки шкідливі для здоров'я жінки

Нагадаємо, раніше вчені вустерського університету (Великобританія) з'ясували, що дієти з низьким вмістом жирів зменшують рівень тестостерону у чоловіків.

А це посилює ризик серцево-судинних захворювань, діабету і хвороби Альцгеймера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти