Що потрібно носити в сумці для залучення грошей: талісмани для кожного

15 березня 2023, 20:27
Сумка - невід'ємний елемент життя практично будь-якої людини. Однак мало хто знає, що він може залучити в життя людини гроші.
Що потрібно носити в сумці для залучення грошей
Що потрібно носити в сумці для залучення грошей / колаж фото pexels.com

У багатьох людей в житті є свої амулети, які наділені особливим змістом і історією. Однак у деяких амулетів є особливе призначення і завдання, з яким вони чудово справляються.

Що потрібно носити в сумці для залучення грошей - список спеціальних амулетів

У світі існує дуже велика кількість талісманів, за якими помічаються особливості залучення в життя багатств. Деякі з них, а точніше практично всі - можна носити в сумці. Вважається, що найкраще з цією метою справляються фігурки риб, жаб і слонів. Також деякі використовують форми мишей і конюшини з 4 пелюстками. Крім іншого можна носити в сумці колекційні монети або купюри - вони також здатні залучити в життя гроші.

Якого кольору повинна бути сумка по фен-шуй - особливості і важливість палітри

До знань фен-шуй досі звертається велика кількість людей з усього світу. Згідно з цією практикою, кольори грають не останню роль в житті людини і мають вплив на долю. Палітра кольорів також стосується сумок. У тому випадку, якщо вам хочеться залучити здоров'я і поліпшення самопочуття - варто використовувати помаранчевий і жовтий колір, якщо не вистачає гармонії і балансу - допоможе зелений колір. Ну і, звичайно, залучення достатку - це завжди коричневий і чорний колір.

відео дня

Що обов'язково повинно бути в сумці - прості поради для дівчат

Крім того, що сумка може стати магнітом для грошей, вона також виконує свою первинну мету - забезпечення комфорту, куди б ви не пішли. Главред зібрав список речей, які повинні бути в сумці кожної дівчини: документи і ключі, серветки і антисептик, зарядка для телефону, гаманець, корисний снек. Також не буде зайвим завжди носити з собою дзеркало і гребінець, пластир і знеболююче.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти