Що обов'язково повинно бути в жіночій сумочці: 10 необхідних предметів

4 квітня 2023, 22:15оновлено 5 квітня 2023, 11:12
Потрібно носити корисні і потрібні речі, які зможуть врятувати свою господиню в несподіваній ситуації.
Сумка на ланцюжку
Сумка на ланцюжку / Фото Instagram

Редактори журналів люблять проповідувати, яку туш для вій або помаду жінки повинні носити в сумочці, але, чесно кажучи, такі поради нікому не допомогли. Якщо ви носите макіяж, ви знаєте, яка косметика вам потрібна, коли ви в дорозі.

Так що це - керівництво "анти-модного" журналу по основам добре упакованої сумочки - речей, які будуть тримати вас в порядку, виправлять збій в гардеробі або позбавлять вас від проблем з новим взуттям.

Що повинна носити жінка в сумці?

1. Англійська шпилька

відео дня

Це порятунок, якщо у вас відірветься гудзик або розійдеться шов. Крім того, маленьку шпильку можна використовувати в якості застібки для намиста, якщо вона раптом зламається.

2. Пластир

Пластирі врятують ваші ноги не тільки від порізів і подряпин, але і від нового взуття. Ви також можете використовувати їх, щоб приховати ніготь з лускатим лаком.

3. Додаткові сережки

Немає лайфхака для втраченої сережки. У вас або є запаска, або ні.

4. Матуючі серветки

Ці маленькі вбираючі серветки - це елегантний спосіб стерти зайвий блиск, шкірне сало або навіть піт з чола, щік і верхньої губи.

5. USB-накопичувач

Тримайте його на брелоку для резервного копіювання важливих документів, коли ви подорожуєте або проводите презентацію поза офісом.

6. Візитниця

Для міських жителів першорядне значення має швидкий і легкий доступ до вашої картки метро або найважливішої картки улюбленого кафе.

7. Здоровий перекус

Робота під час обіду не повинна траплятися часто, але коли це трапляється, корисно мати в сумочці ситний перекус. Наприклад, зерновий батончик, горіхи або сухофрукти.

8. Акумуляторний чохол або портативний зарядний пристрій для мобільного телефону

Пристойний портативний зарядний пристрій для мобільного телефону, який кілька разів зарядить акумулятор, можна придбати всього за 20 доларів. Хороший акумуляторний чохол обійдеться вам як мінімум в два рази дорожче, але вам не доведеться возитися з від'єднаними кабелями і зайвими предметами в сумочці.

9. Плямовивідна ручка

Це не тільки позбавить вас від необхідності провести день з плямою від кави на сорочці, але і може допомогти другу або колезі (або начальнику!), які будуть вічно вам вдячні.

10. Одноразові носові хустки

Ви ніколи не захочете залишитися без них, якщо відчуєте наближення чхання або несподіваного нежитю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти