Що відштовхує чоловіків від жінок: звички, які дратують

23 лютого 2023, 13:34оновлено 23 лютого 2023, 15:35
У всіх свої смаки і переваги, проте є універсальні риси для всіх жінок, які дратують чоловіків.
Що відштовхує чоловіків від жінок
Що відштовхує чоловіків від жінок / Колаж фото pixabay.com

Подобатися оточуючим і чоловікам особливо хочеться практично всім жінкам, проте це дано не всім. Нерідко причина в тому, що жінка володіє якостями і звичками, які дратують чоловіків. Сьогодні поговоримо про те, які зовнішні і внутрішні прояви відштовхують чоловіків від жінок.

Що відштовхує чоловіків від жінок - те, що "відвертає" одразу

Чоловіків від жінок відштовхують приблизно одні й ті ж якості, найчастіше серед них виявляються: настирливість - одна з найголовніших жіночих помилок, які приділяють чоловікові більше уваги, ніж собі, балакучість - чоловіки не люблять багато розмов "ні про що", особливо, якщо вони виявляються плітками, стервозність - як би це не було несподівано, адекватний здоровий чоловік розуміє, що стервозність - це не природна якість.

Які якості дратують чоловіків - всіх без винятку

Вище ми описали ті сторони жінки, які чоловіки відчувають одразу, після чого не цікавляться жінкою, проте є й інші якості - ті, які проявляються вже у відносинах і можуть їх зіпсувати.

Натяк - вічна тема відносин чоловіка і жінки. Варто прийняти, що чоловічий мозок працює за іншою схемою і практично не здатний зчитувати натяки. Чоловіки цінують жінок, які вміють говорити прямо і чесно.

Поспіх і побудова планів - чоловіки не люблять, коли жінка поспішає і нав'язує своє бачення спільного майбутнього занадто швидко.

Розмови про колишніх чоловіків - історії такого роду діють на чоловіків так, як і на жінок, минуле - не найкраща тема для обговорень.

Провокація - не варто штучно провокувати чоловіків на ревнощі, незважаючи на бажаний ефект, який ви отримаєте, у такої поведінки незабаром настають неприємні наслідки.

Порушення особистих кордонів - чоловікам необхідно мати простір для своїх справ, роботи і друзів, в які жінці занурюватися не варто.

Критика та невдоволення - всі люди прагнуть до хорошого життя, а людина, яка знаходиться поруч і вічно всім незадоволений - ніколи не зможе зробити життя партнера краще.

Які деталі в жіночій зовнішності дратують чоловіків - побічний ефект 21 століття

І, нарешті, поговоримо про найпростіше - зовнішність. Сучасні тенденції диктують свої правила, і часто жінки намагаються відповідати саме їм, проте це рішення не найкраще. Набагато краще знаходити свої особливі риси і їх підкреслювати.

Чоловіки не в захваті від:

  • штучних великих губ
  • дуже широких брів
  • великої кількості косметики і "маски" на обличчі
  • занадто яскравого волосся
  • задушливих ароматів
  • довгих і гострих нігтів
  • неохайного одягу
  • брудного волосся

Вам також може бути цікаво:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти