Що означає падіння ікони: як захистити свій будинок від біди

20 квітня 2023, 08:56
Багато українців живуть в системі прикмет, де все, що відбувається з іконами - теж прикмета. Главред розповість, що робити якщо впала ікона.
Що означає Впала ікона
Що означає Впала ікона / Колаж Фото instagram 112830mf/0_00_1_0__4

У багатьох сім'ях ікони - це важливо. З давніх-давен наші предки вважали, що падіння і інші події, що відбуваються з іконою - можуть передувати біді і попереджати про неї. Читайте далі, про що може розповісти падіння ікони і що робити, якщо це сталося.

Що означає впала ікона - давні прикмети

Згідно з прикметами, падіння ікони - досить поганий знак, що попереджає про біду. У будь-якому випадку, засмучуватися відразу не варто, цей знак може попередити вас про те, де потрібно бути особливо уважним.

Важливо знати, якщо ікона впала, коли вас не було вдома - це може обіцяти нещастя. Коли ікона падає при вас - це може говорити про те, що будинок потрібно почистити від поганої енергетики, зробити це можна за допомогою церковної свічки. Якщо ж ікона впала вгору обличчям - це говорить про те, що її власнику варто покаятися. А ось коли ікона падає вночі - це значить, що її господареві необхідно почистити голову від думок, інакше він накличе на себе нещастя самостійно.

відео дня

Що значить якщо розбилася ікона - до чого бути готовим

Повір'я вказують на те, що ікона, яка впала і розбилася - може попереджати про хворобу літнього або слабкого родича. Також деякі говорять про попередження, що на будинок насувається біда. Як правило, про неприємності і нещастя в житті говорить ікона, яка розбилася, коли вдома нікого не було.

Що треба сказати якщо впала ікона - як врятувати себе від біди

Коли падає ікона або якщо ви її виявили вже такою - не варто боятися і засмучуватися. Підніміть свою ікону, поцілуйте її і прочитайте молитву "Отче наш". Якщо ви знаєте молитву тому святому, хто зображений на іконі, що впала - прочитайте саме її, після чого подякуйте іконі за занепокоєння про вас.

Що робити з іконою якщо вона порвалася - дії, які необхідно зробити

Деякі ікони, які зберігаються в наших будинках - досить старі. Іноді їх матеріал приходить в поганий стан або потрапляє, наприклад, в пожежу. З такою іконою непотрібно нічого робити самостійно, особливо якщо ви не впевнені, що у вас вийде реставрація. Набагато краще і правильно - піти з такою іконою в храм. Там вам зможуть сказати, що потрібно з нею зробити.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти